Versenyek

Kathi Béla visszatér

Utoljára a 2012-es Superbody-n láthattuk színpadon, és természetesen győzött is Kathi Béla, minden idők talán legmotiváltabb magyar testépítője (erőemelője, erősembere, üzletembere stb.).

Béla közel 5 évig tartotta magát fogadalmához, miszerint nem indul több versenyen. Most viszont új célt tűzött ki maga elé, és már csak néhány hét van hátra a felkészülésből, hogy aztán villantson egy nagyot az ausztrál Arnold Classicon (március 17-19.), és IFBB-profi lehessen.

A strukturális hibái miatt arról nem álmodhatunk, hogy a világ testépítő elitjébe verekszi be magát, de van egy titulus, amit ha nem is teljesen hivatalosan, de számon tartanak a profi kártyások között. Ez pedig a 

minden idők legerősebb európai testépítője cím.

Ez esetben a versenyző legjobb hivatalos eredménye számít guggolásban, fekvenyomásban és felhúzásban. Béla korábban 452,5 kg-mal guggolt, és 337,5-tel nyomott fekve.

Az esélyekről így vélekedik:

Esély megfoghatatlan. Reálisan nézve vannak strukturalis hibáim, nem jól pozolok bar javítgatom de osszefugg a hajlekonysagommal, nyújtok sokat ami javít a pozolásomon is. Felul lehetnek húsosabb, karom, vallam lehetne nagyobb. Lehetne veknyabb derekam, kerekebb izmaim, veknyabb izuleteim. Genetikailag nem vagyok egy Lantos, Molnár vagy Kokény. Ami biztos hogy mindent megteszek es csak a szerencsén fog múlni, rajtam nem. Nem vagyok hiperszuper testépítő de amit tudok kihozok magamból. Ennyi.

 

 

Szégyen! Tóth Dani Berki Krisztiánnal pózol

Mintaétrend diétázó nőknek

Mintaétrend lassú felszívódású szénhidrátokkal

Tömegnövelő étrend

Kezdő edzésterv

Edzésterv otthonra

 

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük