Bulvár

Kathi Béla verekedésbe keveredett, körözi a rendőrség

Hihetetlen, de igaz. A rendőrségi honlapon Kathi Béla fotója három bűnöző képével szerepel együtt. Béla a hírhedt siófoki Petőfi sétányon keveredett balhéba, de valószínűleg a legkevésbé ő számít itt bűnösnek.

Kathi Béla közleménye a körözéssel kapcsolatban >>

 

A rendőrség ezt írja:

A Siófoki Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt.
A siófoki Petőfi sétányon 2016. június 19-én 3 óra körül egy szórakozóhely előtti területen többen összeverekedtek, amely során ketten is megsérültek.
A büntetőeljárás adatai alapján a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható két enyingi lakos, a 33 éves Kolompár Csaba, a 35 éves Rafael Andor, továbbá a tápiószentmártoni, 31 éves Rafael István és a debreceni, 37 éves Kathi Béla. A férfiak jelenleg ismeretlen helyen tartózkodnak, az elfogásukra tett intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre, ezért velük szemben a Siófoki Rendőrkapitányság 2016. június 19-én elfogatóparancsot bocsátott ki.

 Kolompár Csaba

                 Rafael Andor

                Rafael István

                 Kathi Béla

A body.builder.hu bennfentes információkra hivatkozva az alábbi közleményt hozta le az üggyel kapcsolatban:

Szemtanúk beszámolói szerint Kathi Béla baráti körben tartózkodott egy szórakozóhelyen 2016. június 19-én hajnali 3 körül. A közelükben verekedés tört ki: egy nagy számú társaság bántalmazott egy személyt, akit a földre kerüléskor megrugdostak. Béla egyik ismerőse szét akarta választani a verekedőket, erre leütötték. Ekkor lépett közbe Béla, hogy megvédje a bántalmazott ismerőseit.

Tudomásunk szerint sérülés ezután már nem történt. A rendőrségnek megadták Béla számát, de nem keresték, viszont aznap kiadták ellene és az ügy másik három részzvevője ellen a körözést.  

Ez nem jelenti azt, hogy bűncselekményt követett el. (Garázdaság: másokat megbotránkoztató viselkedés, amely alkalmas arra, hogy a köznyugalmat megzavarja vagy riadalmat keltsen. Egy verekedésnél az önvédelmi helyzet is riadalmat kelthet annak, aki nem látja át a szituációt. Ilyen ügyekben minden résztvevő megkeres a rendőrség.) 

Béla maga jelentkezett a rendőrségnél az ügy tisztázása érdekében. Tudomásunk szerint vele tart az ügy első sértettje is, akit megvédett. 

 

 

Kathi Béla életrajz

Guggolás rekord Magyarországon, Kathi Bélától

Megverték az edzőterem pultosát

Lapáttal verték szét az „ismert testépítő” fejét

Cigányokat tiltott ki az edzőterméből – vajon igaza volt?

 

Szerző

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük