Versenyek

Kathi Béla második lett az ausztrál Arnoldon, és folytatja!

Béla megcsinálta, de nem is akárhogyan! Hosszú kihagyás után újra bekészült, és az ausztráliai amatőr Arnoldon csak Nathan Williamson tudta szoros küzdelemben maga mögé utasítani. Béla a 100 kg fölötti kategóriában versenyzett, és ezúttal nem a tömegére helyezte a hangsúlyt, sokkal inkább a kondíció volt az, amit csúcsra járatott.

A végeredmény:

Men´s Bodybuilding Overe 100 Kgs. Results
1º – Nathan Williamson
2º – Bela Kathi
3º – Ross Molaney
4º – Timothg Mcvianon
5º – Sidiaae Timothy

Nem nézett ki szarul, a fene tudja egyébként, némely pózokban ő tűnt jobbnak, talán az ausztrál fickó egy hajszállal kiegyensúlyozottabb fizikumot hozott. Ami biztos, hogy szálkásság terén Béla élete formáját hozta. A tömegéből saját bevallása szerint egy 5 kiló még hiányzott.

Itt megnézheted az összes képet.

Béla célja az volt, hogy megszerezze a profi kártyát, de – míg korábban volt már példa ilyesmire – a második helyezett a szabályok szigorítása miatt nem kérheti ki a kártyát. Ezzel vége testépítő pályafutásának, és megelégszik a szép, de eredménytelen második hellyel?

Egy frászt!

Facebookon ezt üzeni Béla a rajongóknak:

Abszolút Arnoldot szeretnék nyerni, sajnos csak az motivál. Minden Arnoldon elindulok amíg elég jó nem leszek. Lehet legközelebb 4. aztan újra 2. aztan nemtudom..de egyszer ott akarok állni a csúcson. Az Arnold Classic csúcsán, hiszem, hogy bennem van ha szar a struktúrám, ha kicsi a karom, tisztában vagyok a gyengeségeimmel de akarom. Ennyi.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük