Hülye diéták

Kamu fogyasztószer – egy belgyógyász észrevételei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyre több visszajelzést kapunk, melyek szinte egytől egyig a hülye diéták és fogyasztószer-átverések leleplezését méltatják.

Ez ad nekünk erőt ahhoz, hogy tovább folytassuk szélmalomharcunkat az emberi butaság, és főleg azok ellen, akik ebből szeretnének meggazdagodni.

A Nidora kamu fogyasztószerről íródott cikkünket egy kedves doktornő még kiegészítené, mi pedig köszönettel elfogadjuk. Íme a levél, eredeti formájában.

 

Tisztelt Testépítők Csapata!

Örömmel olvastam a neten, hogy végre vannak „kamuságokat leleplező” cikkek és vannak emberek, akik nem sajnálják az időt arra, hogy ezekről a megtévesztésekről a kevésbé informáltabb embertársaikat is tájékoztassák. Igazán gratulálok ehhez a kezdeményezéshez 🙂 !

A cikk alján lévő felkérésük, buzdításuk alapján tudnám javasolni, hogy célszerű lenne megírni a neten, hogy a NIDORA-t reklámozó cég elérhetetlen, Amerikai székhelyű fiktív cég, a nekik írt e-mailre (email@e.lifesisters.com) illetve levélre senki nem válaszol. 

Azzal „marketingelnek”, hogy ha elégedetlen vagy, akkor visszaküldheted a csomagot és visszafizetik a teljes árat. Azt a reklám kampányukban „elfelejtik” közölni, hogy Amerikába többe kerülne visszaküldeni a csomagot, mint maga a termék vételára (10600Ft). A termék nem más, mint pár grammnyi fhér só-szerű por formájú Tricalcium-phosphat. Ezt nevezik ők „természetes fogyásnak”… Ez még akár veszélyes is lehet, mert a gyomorban a sósavval phosphor-savat képezhet, ami igen káros a szervezetre. Megérdemelnék, hogy fel legyenek jelentve a rendőrségen és az ÁNTSZ-nél.

Tehát „közhírré” kellene tenni, hogy SENKI ne vegye komolyan, sem a céget, sem pedig a Nidora nevű étvágycsökkentőnek kikiáltott terméküket, amelyet szintén kamu fotókkal illusztráltak! 

Felvilágosító munkájukat megköszönve, Tisztelettel:

 

Dr. Nagy Anna Mária

Belgyógyász szakorvos

Klinikai homeopátiás orvos

Hagyományos kínai gyógyászat

Fitoterapeuta

Jogi szakokleveles orvos

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük