Átverések, kamu fogyasztószerek

Izomnövelő és zsírégető karkötő – a Pulse of life átverés

Na, haladunk szépen a hülyeségek piacán az egyre durvább cuccok felé. Az még hagyján, hogy egyes elmebetegek megveszik a fogyasztó tablettákat vagy a kockahas gépet, de ami most következik, az már tényleg a védhetetlen kategória. De tuti, hogy ebből is eladtak már egy adagot, ha feccöltek bele némi energiát, hogy felhúzzanak egy ócska weboldalt valami kamu-domain névre.

Bemutatjuk az energia-karkötőt, amit ha viselsz, izmosabb leszel, és zsírt is égethetsz. Lehet, hogy a kocsidat is bebikázza, ha lemerül az akku, csak ezzel bizonyára más fórumokon foglalkoznak.

 

Szóval ez a Pulse of life nevű fos elvileg azt ígéri, hogy ha egy nap legalább hat órán keresztül hordod, a tesztoszteronszinted a duplájára ugrik. Ez pedig azt eredményezi, hogy gyorsabban jön fel rád az izom, és mellé zsírt is vesztesz.

Milyen hülyék voltunk eddig, hogy rendesen edzettünk és ügyeltünk a tápanyagbevitelre…

Bár a reklámszövegben elhangzik, hogy „kemény edzés” is szükségeltetik, a laikus számára ebben ki is merül az erre irányuló tájékoztatás. Minden erővel azt igyekeznek sugallni, hogy elég, ha megveszed ezt a szart, és megoldja a dolgot.

A „modell” is megér egy misét. Magyarországon úgynevezett „Nógrádi Csaba” az a nagyon valós és hiteles „személy”, akin keresztül demonstrálni próbálják a kacat hatékonyságát.

„Csaba” azzal hülyíti a népet, hogy 65 éves létére egy hónap alatt 40 kilóról 120-ra emelte a fekvenyomáshoz használt súlyt. Te atyaég! Ilyet még növekedési hormonnal sem produkál egy kezdő… Na és persze – elmondása szerint – a felesége ezt követően mindig csak dugni akart volna az öreggel.

Be ne vedd már!

Vegye be az, aki ezt kitalálta, és sok tájékozatlan-szerencsétlen izmosodni vagy fogyni vágyót átbasz vele.

A dolog roppant csábító, kihasználja az emberek lustaságát és hülyeségét, miszerint tenni ne kelljen semmit a cél érdekében, és lehetőleg ismereteket se kelljen gyarapítani, mert az rohadtul fárasztó tud lenni. De ha gondolod, dobj ki te is 20 ezer forintot az ablakon (pardon, hiperszuper akció keretében MOST csak feleannyiba kerül ez a szemét).

De hogy „működik” ez a hülyeség?

Azt állítják, hogy a karkötőben lévő turmalin meg valami „különleges aminosavak” turbózzák fel az egekbe a tesztoszteronodat.

Hát itt nagy a baj, kérem.

  • A turmalin egy gyönyörű, több színben pompázó féldrágakő, és kurvára semmi hatással nincs az ember hormonháztartására. Vajon miért nem mellékeltek legalább valami kamu kutatási eredményt erről?
  • A karkötőből vajon hogy vándorolnak át ezek az anyagok a szervezetbe? Felszívódnak a bőr pórusain keresztül? Kemény…
  • Mik azok a különleges aminosavak? Annyira titkosak, hogy nem akarják elárulni, még azt sem, hogy esszenciálisak-e vagy sem. Vagy csak lusták voltak legalább kiguglizni párat közülük.

Vicces, ahogy az öreg „Csaba” fogalmaz:

 vettem két 7 kilós súlyzót és egy 40 kilós súly rudat

Na, oszt ezzel aztán lehet is egy komplex edzéstervet követni. Mi a fene az a „súly rúd”, és hol a vérbe’ árulnak 40 kilósat?

Az első hónapban fekve nyomtam 40 kilót, lábbal 30-at és 7 kg-val bicepszeztem.

Mit nyomtál lábbal, te szerencsétlen? Káposztát tapostál?

Ha már azt említi, hogy a „fél falut” rávette, hogy focizzon vele. Beszarás.

 

A kép tényleg Nógrádi Csabát ábrázolja?

Ugyan, dehogy! Jobb klikk, majd Google-keresés, és láthatod a magyar piacra készült weboldal külföldi klónjait.

Néhány kattintással kideríthető, hogy a fotón Dr. Jeffry Life, egy ma már 78. évét is betöltött orvos szerepel, aki tényleg kiváló fizikummal rendelkezik – és nem csak a saját korosztálya irigyli érte.

Nem feledkeztek meg a kamu Facebook-profilok által írt „véleményekről” sem, melyek egytől-egyig a terméket méltatják. Próbálj csak valami negatívumot írni, várhatod az idők végezetéig, hogy megjelenjen.

Még mindig meg akarod venni?

Ha a válasz igen, akkor meg is érdemled a sorsod. Remélhetőleg az olvasók döntő többsége nem ilyen, és a keserű csalódást megelőzve inkább elolvassa alapozó cikkeinket az izomnövelés és a zsírégetés témaköréből:

Diétás étrend

Szuper változatos étrend diétázóknak

Tömegnövelő étrend

Testépítés és vízfogyasztás

 

A tippet köszönjük Gyullának, és továbbra is várjuk a felháborító, nevetséges, elképesztő termékeket, hogy ezektől is elvehessük a vásárlók kedvét:

E-mail: testepitek@testepitek.hu
Facebook: https://www.facebook.com/testepitek

 

 

Gyomorgyűrű – fogyni vágyók mocskos lehúzása

Somatodrol – átverés, óvakodj tőle!

Az Olvasó leleplez: az 5XXL Elite átverés

Men Solution: 10 kiló izom egy hónap alatt!

„Meglepő”: ez a csodaszer sem ér egy kalap szart sem

„Powerbomb” – tömegnövelő kapszula hülyéknek

Forskolin – zsírégető a „javából”!

Tömegnövelő tabletta? A Muscle Max átverés

 

Szerző

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük