Versenyek

Itt vannak a legjobb fotók a 2017-es Superbody-ról

Huszadik alkalommal rendezték meg a Superbody-t, Magyarország legrangosabb testépítő és fitnesz versenyét. A Kongresszusi Központ színpadán több száz kiló izom vonult fel egyetlen nap alatt, az eseményen több mint 1500 néző drukkolt a rekordszámú, közel 200 indulónak, a verseny összdíjazása pedig meghaladta a 6 millió forintot.

A komoly presztízzsel bíró győzelem érdekében a versenyzők brutálisan odatették magukat, hiszen a Superbody az a verseny, ahol a komoly nemzetközi eredményekkel bíró versenyzőknek is keményen meg kell küzdeniük a dobogós helyezésekért, és ahonnan jó pár testépítő és fitnesz karrier szökkent szárba, egészen profi szintig vagy akár az Olympia színpadáig.

A Superbody díszvendége a testépítés egyik legnagyobb sztárja, az idei Mr. Olympián 8. helyezést elért Team Scitec versenyző, Brandon Curry volt.  Az éppen versenyre készülő, ezért bombaformában lévő Brandon nem mindennapi látványt nyújtó bemutatót is tartott a Kongresszusi Központban állva őrjöngő rajongóknak.  A Superbodyról persze nem hiányozhattak a hazai testépítés és fitnesz nagyjai sem, a díjátadók között ott voltak a legismertebb Team Scitec tagok is, többek között Toldi Zsuzsanna, Békefi Brigitta, Bodó Dóri, Salamon Dia, Csuhai János és Kathi Béla is.

A Superbody legrangosabb, Grand Prix kategóriájának 1. díját a hazai testépítés élő legendája, Molnár Péter hozta el, aki drámai küzdelemben tört az élre a szintén világklasszis formában lévő második helyezett Szmereka László előtt.

Végeredmény kategóriánként >>

A Scitec Nutrition közleménye

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük