Dopping

Íme a világ legocsmányabb „testépítője”

Nem tudom, milyen sugárzás érhette a közelmúltban a brazilokat, de tény, hogy egyre másra válnak közkinccsé olyan fotók a dél-amerikai országból, amelyek talán jobb lett volna, ha sosem kerülnek elő. Ott volt a felrobbant karú idióta (videó a cikk alján), egy másik brazil marha (sajnos nem a finom steak-alapanyag állat), aki majdnem az életével fizetett azért, mert hatalmas karokat akart izommunka és megfelelő táplálkozás nélkül.

 

Most pedig itt van nekünk a 48 éves Valdir Segato, aki szintén brazil, és furcsa ízlése azt sugallta neki, hogy egy vagonnyi synthol befecskendezése után roppant izmosnak fog látszani. Szerencsétlen flótást a Hihetetlen Hulk nevű amerikai szuperhős motiválta. Tény, hogy ez a Hulk is egy rusnya dög, de amit Valdir „elért” a trógerkedésével, messze túltesz a példaképén.

A brit Mirror nevű bulvárlap által simán „testépítő”-nek nevezett idióta (persze, egy lapon emlegetjük Arnolddal, Ronnie Colemannel, vagy Tóth Danival) gyerekkorában vézna volt, és sokan csak úgy nevezték: a sovány kutya. Hát ez elképesztő, hogy merészelték? 

Lehet, hogy itt volt utoljára normális.

Tehát egy gyermekkori trauma állhat a háttérben, plusz mellé jött még a srác feltételezhetően nem túl magas intelligenciahányadosa. Pályafutása szelíden indult. Valdir beiratkozott egy edzőterembe, és – mint ahogy a legtöbben, akik elkezdik ezt a sportot – marha csalódott volt, hogy nem lett két nap alatt izmos. Hát hol itt az igazság? Szerencsére összeakadt egy helyi menő csávóval, aki lebeszélte a munkáról, és figyelmébe ajánlotta a synthol nevű szert. 

A synthol egy olajféle, amit ha izomba fecskendezünk, megnöveli annak térfogatát. Nagyon óvatosan kellene vele bánni, mert igen könnyen amorf külsőt kölcsönözhet a mohó testépítőknek. A legnagyobbak is használták, illetve használják a mai napig, de nekik egy fokkal több sütnivalójuk van, és nem erre alapozzák fizikumuk felépítését.

Ez a brazil gyökér viszont… Nézzétek!

Valdir flexed his huge biceps

 Mi ez az okádék? Még a melle egész tűrhető lenne, ha egy nő testén látnánk.

 

Valdir flexes in the street 

 Micsoda arányok! Frank Zane forogna a sírjában, de szerencsére még életben van.

 

Valdir Segato

 Baaazmeeeg!

 

Valdir Segato

Hasizomba nem merte szúrni.

Valdir injects synthol into his arms

 Ügyes vagy, kispucám!

 

Valdir having his biceps measured

 Ez a barom azzal dicsekszik, hogy 58-as karja van. Véletlenül pont ekkora volt fénykorában Arnoldnak is, de ő egy fokkal arányosabbnak tűnt:Képtalálat a következőre: „arnold biceps”

 

Ilyen durván néznek ki a profik, ha abbahagyják az edzést

Edzés helyett vörösbor – a tökéletes izomnövelő

A „Kondis Béla” jelenség, avagy utolsókat rúgja a testépítés?

Nem neked való a testépítés, ha…

Idióták az edzőteremben

Szerző

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük