Hugh Jackman kigyúrta magát szteroidok nélkül
Bulvár

Hugh Jackman állítja, doppingszerek nélkül „gyúrta ki magát” a Farkas szerepéért

Eléggé zörög a haraszt, hogy mi is írjunk róla. Hugh Jackman, aki a  Marvel Comics képregényhőséből készült Logan / Farkas (eredetileg Wolverine, vagyis Rozsomák) címszerepét játszotta, egy tévéműsorban arról beszélt, hogy felkészülései során soha nem használt doppingszereket.

Jackman nagy port kavart állítása a Who’s Talking to Chris Wallace vasárnapi adásában hangzott el. A színész elmondta, soha nem használt szteroidokat. Mint felidézte, elmagyarázták neki, hogy ezeknek a szereknek milyen mellékhatásai vannak, és ennek hatására úgy döntött, ennyire azért nem szereti ezt a szerepet.

Hugh Jackman kigyúrta magát szteroidok nélkül

Hugh Jackman azt állította, a „régi iskolánál” maradt, amikor Logan szerepére készült, és rengeteg csirkét zabált. A vegetáriánusoktól és a vegánoktól elnézést kért, de hát ez az igazság.

Hugh Jackman kigyúrta magát szteroidok nélkül

Egyébként nem akkora nagy durranás ez a fizikum, simán lehet, hogy az 1968-as Jackman tényleg cucc nélkül érte el. Igaz, nem volt már fiatal az első. 2013-as Wolverine forgatásán sem, de 2021 végén is hozott egy szemrevalóbb formát:

Hugh Jackman kigyúrta magát szteroidok nélkül

A színészek és a szerepek kedvéért történő izmosodás témakörét itt bontottuk ki részletesebben. Ha komolyabb arcot nézegetnél, ajánljuk Dwayne Johnsont, aki szintén 50 fölött van már, de Jackmanre köröket ver fizikumban. Igaz, ő nem naturál.

Fotók: Instagram/Hugh Jackman

Szerző

Még szintén kedvelheted...