Ti kérdeztétek

Hogyan lehet eltüntetni egy kis pocakot?

Szeretnék tanácsot kérni, hogy egy kis pocak eltüntetéséhez mit javasoltok. Kisebb-nagyobb megszakításokkal 2 éve edzek. 82 kg vagyok és 181 centi. Egy éve hogy többnyire ülő munkát végzek, ami idő alatt felszaladt egy kis pocak. Kihúzott testtartás mellett nem annyira észrevehető, de nyugalmi állapotban pl. görnyedt ülés, már igen.

 

Heti 3 napot edzek edzésterv alapján. Mindenem szépen fejlődik, csak a hasam zavar. Fél éve jobban odafigyelek a táplálkozásra is, zsíros ételt minimálisat fogyasztok.

Köszönettel:

Péter

 

 

Kedves Péter!

 

Külön gyakorlat, étrend nem létezik kis pocak eltüntetésére. Amíg tömegelsz, kísérletezhetsz azzal, hogy a szénhidráttal játszol, és addig csökkented a mennyiségét, amíg már nem tapasztalsz zsírosodást – de ez valószínűleg a növekedésed lelassulásával, majd stagnálással fog járni. Végezhetsz a súlyzós edzés mellé (lehetőleg külön napokon) aerob edzést is, ami segíthet abban, hogy tovább már ne zsírosodj. 

A zsíros kajáktól közel sem kell annyira tartanod, mint az egyszerű szénhidrátoktól! Mivel nem írtad le az étrendedet, nem tudom, mennyire étkezel „tisztán”, de az, hogy a szénhidrátbevitelről egy szót sem ejtettél, valószínűsíti, hogy te is beleestél abba a hibába, ami a legtöbb kezdő: nincs rendes étrendje. Itt láthatsz egy olyan mintaétrendet, amelyet a testtömegedhez igazítva bátran merek ajánlani: Mintaétrend diétázóknak, lassú szénhidrátokkal >>

A pocak (a többi testrészen található zsírral együtt) akkor fog eltűnni, ha diétázol, és a súlyzós edzés mellé aerob edzést is végzel. Helyi zsírégetés nem létezik!

 

 

A csúcsos bicepsz titka

Nem neked való a testépítés, ha…

Milyen a jó személyi edző?

Tévhitek a testépítés körül

Kockahas gép: csak erős idegzetűeknek!

 

 

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük