Hatszínű, mindent “tudó” fitneszgéppel öregbíti hazánk hírnevét a Tungsram

Végre nem kell sportolni, se diétázni. Ezt is megértük, a Testépítek.hu működése okafogyottá vált, ezennel be is zárunk. 😀

A Tungsram piacra dobja egy magyar startup találmányát, írja közleményében a cég. Az eszköz első általuk gyártott példányai már elkészültek a vállalatcsoport hajdúböszörményi gyárában, a fitneszgépet a Tungsram 110 országot érintő forgalmazói hálózata révén vezetnék be a világpiacra, elsősorban az Egyesült Államokba.

A pécsi székhelyű Infratrainer Kft. 2015-ben lépett a magyar piacra. A cég által fejlesztett Infratrainer fitneszgép innovációja állítólag abban áll, hogy

a gép segítségével az edzés során az infravörös sugárzás behatol a bőrbe, felmelegíti, és segít felszabadítani a méreganyagokat, egyidejűleg javul a kollagénképződés is. Az Infratrainerben töltött 30-50 perc alatt a test 600-800 kalóriát éget el, ami megegyezik egy 13-17 kilométeres futóedzéssel.

Az ügyvezető tájékoztatása szerint a cél az, hogy komplex rendszert adjanak el, amely

fogyást, méregtelenítést vagy akár életmódváltást eredményez, személyre szabott módszerek segítségével hoz eredményeket az ízületek sérülése vagy izomláz nélkül.

A közleményben kitérnek arra, hogy több amerikai egyetemmel is közös kutatás indult meg, amely az eszköz hosszú távú egészségügyi hatásait vizsgálja. Ha a kutatások megerősítik a berendezés kifejlesztőinek állításait a gép hatékonyságáról, az megnyitja a kapukat a nemzetközi értékesítés előtt.

Ez lesz az új csodamasina?

Minden bizonnyal. Mehetnek a kukába az étrendek, edzéstervek, nem kell többé életmódot váltani. Ez a gép elvégzi helyetted a munkát, és a személyi edzők is mehetnek a fődekre kapálni.

Mindenesetre arra már volt eszük, hogy hatféle színben is legyártsák, hisz’ ez fontos tényező:

Infratrainer fitneszgép