Halak fehérje-, szénhidrát-, zsír- és kalóriatartalma.
Halak |
||||
Élelmiszer (100g) |
Fehérje (g) |
Szénhidrát (g) |
Zsír (g) |
Kcal |
Afrikai harcsa |
18 |
2 |
8 |
85 |
Amur |
18 |
0,2 |
7,5 |
145 |
Busa |
18 |
0,6 |
2 |
94 |
Garnélarák |
20 |
1 |
2 |
106 |
Halászlé |
4,1 |
1 |
1 |
30 |
Harcsa |
17,5 |
0,2 |
3 |
98 |
Hekk |
20 |
0 |
1 |
89 |
Hering filé |
18 |
0 |
9 |
158 |
Hering (olajos) |
16 |
0,7 |
34 |
382 |
Hering (paradicsomos) |
19 |
1 |
0,6 |
217 |
Kaviár |
26 |
4,6 |
16 |
274 |
Keszeg |
17 |
0,8 |
0,2 |
77 |
Lazac |
20 |
0,2 |
14 |
213 |
Pangasius (cápaharcsa) |
18 |
2 |
8 |
85 |
Pisztráng |
21,5 |
0,2 |
2,9 |
116 |
Ponty |
15,8 |
0,1 |
8,4 |
146 |
Rák |
15 |
0,8 |
2,2 |
77 |
Süllő |
19 |
0,2 |
0,8 |
86 |
Szardínia (olajos) |
22,5 |
0,3 |
21,4 |
292 |
Tőkehal |
19,4 |
0,5 |
1,2 |
89 |
Tonhal |
19,4 |
0,5 |
1,2 |
89 |