Bulvár

Győzike már a Mr. Olympiára kokszol?

Döbbenetes fotót osztott meg facebookos oldalán Gáspár Győző, az egyébként magas intelligenciájáról és tájékozottságáról híres „énekes” és valóságshow-pöcegödör sztár. A képen büszkén villogtatja a frissiben beszerzett doppingszereket, melyek „testépítő” karrierjét fogják hamarosan egyengetni. 

 

Íme az időközben rejtélyes módon eltűnt kép:

 Az Agovirin egy injekciós kiszerelésben előforduló anabolikus szteroid, még az 50-es évekből. 

Nem vicc, Győzike áprilisban tényleg versenyezni szeretne… Talán valamelyik Arnold Classic-on szeretné megszerezni a 2016-os Mr. Olympia-kvalifikációt? Szinte biztos, hogy sikerül neki, hiszen szuper genetikai adottságai vannak:

Sztárunk a Blikk érdeklődésére arcpirító tereléssel rukkolt elő:

Tisztában vagyok vele, hogy dopping. Azt is tudom, hogy nem engedélyezett, de hogy megosztottam a Facebook-oldalamon, még nem jelenti azt, hogy ezt szedem. Bizonyítsa be bárki, hogy én ilyenekkel tömöm magam – magyarázta a Blikknek Győző, aki azt mondja, nincs szüksége tiltott szerekre ahhoz, hogy elérje azt a testet, amire vágyik, és amivel majd versenyezni szeretne jövő áprilisban. – Pont azért tettem ki az oldalra, hogy felhívjam a figyelmet arra, ezek felesleges dolgok, és veszélyt jelentenek.

Olyan ez, mint amikor a matektanár órán elszámolja a példát, és mikor a stréber diák figyelmezteti, azzal jön, hogy csak tesztelte, figyelnek-e a gyerekek. Persze simán lehet, hogy Győzinek fogalma sem volt arról, hogy ez a szer micsoda. Tipikus példája lehet ez annak, amikor a lelkes személyi edző doppingszereket ad tudatlan kliensének, hogy az valóban látványos fejlődést mutasson, és így igazolja a tréner szakmai hozzáértését.

Nagyon szuper példa ez a Győzikét követő „rajongók” számára. Még biztos nem kokszol elég kezdő, hogy 30-ról 33-asra növelje karját…

 

Így néznek ki a profi testépítők, ha abbahagyják az edzést

A világ legerősebb törpéje

Így építi karjait Big Ramy

„Powerbomb” – tömegnövelő kapszula hülyéknek

A legnagyobb táplálkozási tévhitek

Hülye kérdések diéta alatt

Fegyencedzés – mire lehet ez elég?

 

Szerző

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük