Gyors fogyás
Diéta Étrenddel kapcsolatos tévhitek Ti kérdeztétek

Gyors fogyás – ezek a legjobb módszerek

Még hogy nem létezik olyan, hogy gyors fogyás? Természetesen az elmúlt évek során végig lapítottunk, de most végre megosztjuk a legjobb tippeket.

Sokan kérdeztétek már, hogy mi a gyors fogyás kulcsa. Hiszen egyetlen cikkben sem találtatok érdemi információt erről, pedig biztosan létezik. Ti tudjátok, hogy így van, mi pedig irigyek vagyunk, és az istennek sem akarjuk veletek megosztani a titkot.

Gyors fogyás

Hulljon hát le a lepel!

A gyors fogyás legjobb módszerei

Vágj le egy-két végtagot magadról

Tudtad, hogy a lábaid a testtömeged akár 40 százalékát is adhatják? Nosza, igény szerint csapd le egyiket vagy mindkettőt, és máris több tíz kilóval leszel könnyebb!

A karok egyenként a testsúly 5-6 százalékáért felelősek, ha ezeket jobban tudod nélkülözni, dönthetsz így is. De az is jó megoldás lehet, ha egy kart és egy lábat vágsz le, hogy szimmetrikus legyen.

Használd a legmodernebb fogyasztószereket

A reklámok soha sem hazudnak, ha valamiről azt írják, hogy hatékony, akkor hatni fog. Ennyi.

Mi is számos fogyasztótablettát, csodálatos hatású módszert kielemeztünk már, válassz kedvedre!

BerryFit fogyasztószer

Az a jó ezekben, hogy nem kell mellette figyelned az étrendedre, és mozognod sem szükséges.

Koplalj!

A lehető legegyszerűbb megoldás. Láttál már elhízott foglyot a koncentrációs táborokban készült fotókon? A gulágokon is mindenki vékony volt, hisz szegény emberek alig kaptak enni.

Vonj meg magadtól annyi ételt, amennyit csak tudsz, minél tovább éhezel, annál többet fogysz. Csak a végén el ne fogyj teljesen!

Olvass sok női magazint, kincsekre lelsz bennük

Sem a szakmai portálok, sem a tapasztalt sportolók nincsenek birtokában annyi hasznos információnak a fogyással kapcsolatban, mint a bulvárlapok.

Egyszerűen nincs olyan módszer, ami versenyre kelne az 1-7 napos villámdiétákkal, vajjal vékonyan megkent pirítósokkal. Próbáld ki bármelyiket, vagy akár mindegyiket egyszerre, garantáltan működni fognak.

Hánytasd, fosasd magad, amikor csak tudod

Ha nem tudsz koplalni, vagy csak nem akarsz lemondani az ételek ízéről, még mindig megszabadulhatsz a felesleges kalóriáktól azelőtt, hogy a javát megemésztetted volna.

Hányáshoz a sós vizet ajánljuk (belsőleg!), de egy ledugott ujj is segíthet. A hasmenés előidézéséhez remek módszer a ricinusolaj-ivás, ennek hiányában 1-2 liter poshadt tej is megteszi.

Reméljük, tudtunk segíteni, és hamarosan te leszel a legcsinibb csajszi/cukifiú a strandon.

(Nagyon retardáltak kedvéért: a cikk természetesen irónia, a gyors fogyás elméletéről itt írtunk korrektebb hangnemben.)

Szerző

Még szintén kedvelheted...