Flex Wheeler edz
Bulvár

Flex Wheeler nem sokkal a lábamputációja után már újra edz

Két hónapja esett át egy sürgősségi lábamputáción Flex Wheeler, minden idők egyik legjobban csodált testépítője. Flex jobb lábát azért kellett levágni, mert összeomlott egy véna a végtagban, és félő volt, hogy az élete is veszélybe kerül.

Egy friss videójában Wheeler arról számolt be, hogy újra edz (ez volt a második alkalom a műtét óta), a Las Vegas-i Kilo Club-ban recsegteti a gépeket.

Azért guggolást senki ne várjon tőle, Flex bicepszre, tricepszre és vállra edzett, hogy könnyebben tudja használni a mankót és a kerekesszéket.

További sikeres gyógyulást kívánunk!

Nem Flex az egyetlen a régi nagyok közül, aki ilyesmit művel, néhány hete a gerincműtétek sorozatán áteső Ronnie Coleman is megmutatta, milyen az, amikor egy igazi bajnok visszatér a tolókocsiból az edzőterembe.

https://www.instagram.com/p/B6BUWuxlX5W/

Az 1965-ös születésű Flex Wheeler a 90-es és 2000-es évek egyik legjobb testépítője volt, és bár soha nem nyert Mr. Olympiát, szimmetriája miatt a legnagyobb bajnokok közé szokás őt sorolni. Pechjére karrierje csúcsa épp a Dorian Yates-Ronnie Coleman időszakra esett, e két versenyzővel tömegben nem tudta felvenni a versenyt.

Szerző

Még szintén kedvelheted...