Bulvár

Felhúzás tűsarkúban

Szerencsére még nincs ilyen erőemelő versenyszám, de ezek a lányok olyan erősek, hogy a felhúzás hagyományos végrehajtási formája már nem jelent nekik kihívást. Szereplőnk valószínűleg rendelkezik némi sportmúlttal, mert úgy szemre bőven 100 kiló fölött járunk már. Na de ahol az értelmet osztották, egész biztos, hogy hátul kullogott.

Kárörvendő olvasóink dörzsölhetik a markukat, 1:43-tól láthatjátok, ahogy ez az irritáló nőszemély elnyeri méltó jutalmát.

Ha kedvet kapnál a felhúzáshoz

Ez az összetett gyakorlat jelentős izommunkára készteti a hát- és derékizmokat, a combhajlítót, a hátsó vállakat és a bicepszet. Dolgozik közben az alkar és a hasizmok is, tehát kijelenthető, hogy szinte az egész test izomzatára hatással van. Fontos, hogy a derekad végig egyenes maradjon, és igyekezz a súlyt a lábaid erejével, és ne a derekaddal megindítani. Ha az erőemelés érdekel, alkalmazz fordított fogást a minél nagyobb súly felhúzásának érdekében. Ha testépítő vagy, és fontos számodra a szimmetria, felső vagy alsó fogással ragadd meg a rudat.

A felhúzásról bővebb információt ebben a cikkben találsz.

Felhúzás közben is történhetnek furcsa balesetek

Idióták az edzőteremben

A hátizom edzése

Szerző

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük