Fekete László válasza az őt ért sérelmekre

Még 2012-ben jelent meg nálunk egy kissé pikírt hangvételű cikk, melynek magvát Nagy Ákos közleménye képezte. Erre az írásra szeretett volna reagálni Fekete László, akinek természetesen megadjuk a lehetőséget. Szerkesztőségünk ezzel a témát lezártnak tekinti, és hosszas vívódás után úgy döntöttünk, mindenkinek igaza van. Katona Ervinnek, Nagy Ákosnak és Fekete Lászlónak sok sikert kívánunk, és legfőképpen békét.

Fekete László levelét – ahogyan Nagy Ákos közleményét is – változatlan formában közöljük.

“Tisztelt Főszerkesztő Úr!

Engedje meg hogy reagáljak a honlapukon leírt irományra a tisztán látás érdekében.Mivel hallgattassék meg a másik fél is. Nem mintha érdekelne ez a hazugság de a tisztesség így kívánja.

Az első világbajnoki címemet 1994-ben majd 1996-ban nyertem hazai saját rendezésben.
Akkor még ezt meg lehetett csinálni mert ebben az időben bárki rendezhetett ilyen versenyt ha volt rá pénze,mert a jogvédelmek ezt nem tiltották.
Csak az volt a lényeg hogy az aktuális világbajnok ezen részt vegyen.A rendezvényen mindkétszer itt volt Magnus Ver Magnusson világbajnok és több dobogós helyezett.
Ezen sportolók legyőzésével bebizonyítottam hogy én vagyok a Világ legerősebb embere mert én ekkor is tisztán versenyeztem.
A verseny után a másik világbajnokságokat rendezők gratuláltak hogy végre valaki le tudta győzni Magnus Ver Magnussont és Gerrit Badenhorstot.
Egyértelműen a másik szövetség nem említi meg a versenyt saját archívumában,mivel ezt nem ők rendezték de elismerték a verseny létjogosultságát,értékét és tudomásul vették.
Mellesleg ezek a most működő szövetségek,melyek nem natúr egyesületek akkor még nem is léteztek.
Ezen kívül van 1989 ből egy VB 5. helyem , 1990 ből egy VB 6. helyem , 1992 ben EB cím, 1998 ban VB 8.hely ,2003 Csapat VB 2. hely, 2006 Csapat VB 2.hely és egy Csapat Európa Bajnoki cím.
Ez mind annál a szövetségnél amelyik soha nem rendelte el a doppingvizsgálatot a versenyeken és büszke vagyok rá hogy a felsorolt eredményeket tisztán és becsületesen értem el ebben a légkörben.
De ezt a légkört megunva 2006-ban otthagytam ezt a szövetséget és megalakítottam a Natúr Erős emberek Világszövetségét melynek 60 ország kb 200 versenyzője a tagja.
Ez a szövetség a Világ és Európa fontos országaiban levédette logóját és a Szövetség szóösszetételét.
Ebben a szövetségben nyertem 6 Világbajnoki címet egyéniben és gyermekeimmel csapatban.Ezért elmondhatom magamról hogy 8 szoros Világbajnok vagyok.
Ezeket az eredményeket csak irigy és rosszindulatú emberek próbálják másoknak félremagyarázni ami rájuk nézve szégyen.

Most pedig szeretnék reagálni Nagy Ákos rosszindulatú közleményére.

Nagy Ákos írja hogy “mi akik az erős ember sportban,” itt én megállnék egy szóra.Ez nem az ő sportáguk mert Magyarországra ez a sport általam jött be és ennek a sportágnak őse én vagyok.
Magyarországon sok ember belekontárkodott ebbe a műfajba és nívótlan tömegsportá degradálták.
Sok helyen már a nappaliban is erős ember versenyeket rendeznek csak a teljesítmény marad el.

Valóban hangoztatom évek óta hogy Magyarországon én és fiaim a született erős emberek és a legerősebb Magyarok,de én hozzá is teszem hogy a natúr társadalomban.Mellesleg ha nem is tenném hozzá hogy natúr akkor is igaz lenne.
Mert Nagy Ákos és ezek az emberek csak ocsmárolni tudják a náluknál jobbakat mert így akarnak más hátán felkapaszkodni.
Az önök sportszerető negatív rétegéből még senki nem hívott fel hogy fel tud tenni egy 215 kg-os golyót egy 160 cm-es állványra vagy mezítláb feltesz egy 300 kg-os súlyt 50cm magas lépcsőfokra esetleg egy 555 kg-os gumikereket 14 másodperc alatt 3 szor átforgatja.Én 52 évesen edzésen 520 kg-os lengősúlyt vittem el nyakban,igaz csak 9 méterre megállás nélkül.
Ezt mind dopping nélkül.Szeretném ezt a teljesítményt önöktől is látni.A dicsőség a felsoroltakban az hogy ezt 50 év felett is megtudom csinálni.
Elgondolkodtak már azon hogy maguk 50 év felett mire lesznek képesek?
Remélem ez felnyitja a szemüket hogy ki a Világ Legerősebb Embere!?

Nagy Ákos írja hogy én egy iskolázatlan ember vagyok.
Az én fiatal koromban,40 évvel ezelőtt a 8 általános iskola és ipari iskola dicséretes tett volt.Nem is akartam tovább tanulni mert az időmet a sport és a megélhetés foglalta le.
Nekem az a mondásom hogy : inkább legyek talpraesett,logikus gondolkodású ember mint tanult hülye.
Mellesleg beszélek angolul lehet hogy nem olyan szinten mint ön de nem kell szégyenkeznem vele.
Írja hogy másokat nem segítő,kirekesztő , sportszerűtlen, a gyengébbeket lenéző,lekezelő, rossz modorú ember vagyok.Ez teljesen igaz de csak az ilyen cikkek írójával és az önhöz hasonló mentalitású emberekkel.
Még megjegyzi hogy egy elhízott,primitív ember vagyok.A testalkatom a saját magánügyem,primitív létemre csak annyit hogy megélhetés szinten sportolok,zenélek,rajzolok és festek a szakmámban otthon vagyok.
Sok ember szeretne ilyen primitív lenni.

“A sporthoz ész is kell” írja a szerző.
Ebben tökéletesen igaza van és ezen érdemes lenne elgondolkodnia komolyan.
Még azt is írja “az erős emberek között ugyanannyi az intelligens és a bunkók aránya mint az átlag emberek között”
Ez nem igaz.Úgy látszik ezt a rétegződést sem ismeri az országban pontosan,mert 30 – 70 % arányban osztódik ez a tömeg.
Érdemes lenne elgondolkodnia önnek hogy melyik százalékot erősíti mert aki ismeretlenül,nálánál tisztább és értékesebb emberre mocskot és hazugságot szór az a nagyobb százalékhoz tartozik.

Enni pedig had egyek annyit amennyit én akarok, mert a sonkát és vöröshagymát nem üldözik a sportban mint a doppingot és milliók számára nem az az élsportoló aki használja a doppingszereket és az illegális teljesítmény fokozókat.
A világon a Sportban kétféle ember létezik.Az egyik akinek született adottsága van a másik pedig az akar lenni.Én az előbbihez tartozom.

Mellesleg had írjak le önnek valamit amiről soha nem tett említést semmi iromány.
Én 25 éve sportolok.Ez idő alatt nagyon sok rossz dologgal találkoztam.Ezek közül az egyik az,hogy az egyik ember próbálja lejáratni a másikat csak azért hogy ő előrébb jusson vagy jobban elismerjék.

Volt ön előtt is olyan ember aki magának rendezett versenyeket. Kijuttatta magát Világbajnoki selejtezőre esetleg Világbajnokságra és eredménytelenül érkezett haza.Előtte hangzatos cikkeket íratott magáról a verseny után mély hallgatásba borult személye körül minden.

Néhány évvel ez előtt sok embernek lehetőséget adtam hogy kipróbálja magát a Natúr Erős Emberek között de sajnos hamar rá kellett jönnöm ,hogy ezek az emberek bizonyos teljesítmény után már nem tudnak fejlődni.Gyermekeimmel állandóan veszekedtem hogy ne emeljük meg a kellékek súlyát mert a többiek ezt nem tudják megcsinálni.Ez egy kis feszültséget okozott köztem és a gyerekeim között.Idővel rájöttem hogy igazuk van mert az ő fejlődésüket gátolom ezzel ha a gyengébbekre vagyok tekintettel.Ezért ezt a légkört feloszlattam és a jobb teljesítményekre összpontosítottam.Nagyon sokan megértették és igazat adtak ebben de egy páran átmentek az erő rossz oldalára ami egyéni joguk.Csak utána elkezdtek engem ocsmárolni kitalált hazugságokkal az ország határán belül és kívül. Versenyeztek egymással ,hogy ki tud rám minél rosszabbat mondani ami természetesen nem volt igaz de ezt belül ők is tudták ,csak nem akartak lemaradni a többiek szintjétől.Volt olyan ember aki a Natúr versenyen az első 4 be nem fért be utána elment különböző játékokat megnyerni.Pénzt kért tőlem családja eltartására amit a mai napig nem adott meg addig jó voltam,utána a legnagyobb mocskot,hazugságot ő dobálta rám.Azok az emberek akik a másik oldalra átmentek önt és önöket mélységesen előtte megvetették,most pedig önöket dicsőítik.Milyen emberek ezek!?

Ezt csak azért írtam le önnek de természetesen bővebben is tudtam volna írni erről,hogy hátha rájön hogy ez az oldal kívánnivalót hagy maga után.
Én és családom nem vagyunk “Spártaiak” mi megmaradtunk tiszta Magyarnak a sportban.

Szeretném ha megértené hogy ön/önök és az én családom két külön szövetségben űzi ezt a sportot.
Ezért jogi és verseny szabályzati szempontból is különböző és a ránk dobált irigy és gyűlöletes kritikákkal magukat járatják le a normális emberek előtt.
Mellesleg had jegyezzem meg utoljára hogy szememben és több milliárd ember szemében a Világ Legerősebb Embere csak tiszta és született erőadottságokkal rendelkező ember lehet.

Mi soha nem írtunk önökről semmit a véleményünk természetesen nekünk is meg van de nyilvánosan ezt nem fejtettük ki sehol kivéve most hogy rákényszerítettek bennünket az igazság védelmében.
Ezért kérjük önöket hogy fejezzék a sárdobálást és próbáljanak meg teljesítményükkel tündökölni.Mert félő hogy a továbbiakban jogi útra terelődik ez a téma és az senkinek nem jó.

Fekete László és a sok értéket szerető ember.”

 

A „Kondis Béla” jelenség, avagy utolsókat rúgja a testépítés?

„Köpd ki, ha finom!” – Jack Lalanne, egy igazi példakép

Az ideális edzőterem – itt edzünk mi!

A trendi gyúrós

Milyen a jó személyi edző?

A világ legnagyobb bicepsze? Most lehet hányni!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük