FatFix átverés: havi 15 kilós fogyás egyetlen összetevővel? Na, ne szédíts!

A FatFix átverés avatottabb szem számára kevéssé meggyőző próbálkozásnak tűnik, de minden bizonnyal szép számmal akadnak, akik bedőlnek neki. Internetes fórumokon, Facebook-csoportokban is rendre érdeklődnek a “termékről”, nem is árt, ha írunk róla, és a többi szeméthez hasonlóan helyretesszük a FatFixet is.

Mivel kecsegteti a gyanútlan fogyni vágyót a FatFix átverés?

Totálisan irreális és hihetetlen “eredménnyel” hülyítik a szerencsétlen embereket: 15 kilós fogyást ígérnek nekik, amelyet mindössze egyetlen összetevőnek köszönhetnek. Hogy mi ez az összetevő? Nos, azt nem árulják el, legyen csak elég annyi, hogy baromi egészséges, és úgy rendbeteszi a szervezet működését, hogy elájulsz tőle. Biztató, mi?

A 15 kilós fogyás egyébként a FatFix átverés szerint úgy érhető el, hogy szeded ezt a valamit, és megtisztítja a beleidet több kilónyi lerakódástól. Mert az idióta reklámszövegük szerint te hosszú évek óta salakot cipelsz magaddal, és ezért nem fogysz…

Ilyen okosságokat írnak:

Ha megtisztítod a tested, meglátod, hogy a súlyod végre elkezd csökkenni, akár havi 15 kg-os ütemben, és a hasadon nyoma sem lesz a guminak.

Miféle guminak? Na jó, értjük. Nem volt pénz magyar nyelvi lektorra, így maradt a Google Translate.

Majd jön egy még nagyobb ökörség. Idézzük, mert minden szava kincs:

A harmadik fázisban az anyagcserét maximális sebességen tartjuk, hogy gyors ütemben égesse a zsírszövetet. Ebben a fázisban úgy fogja érezni, hogy sokkal több energiája van, kisebb az étvágya, és észreveszi, hogy a ruhái már túl nagyok önnek. Az anyagcsere jobb működése azon alapul, hogy a szervezet akár 6-szor több energiát vesz fel a táplálékból, így nem halmozunk fel zsírt sehol, és a zsír, ami rajtunk van, automatikusan elkezd égni.

Azt mondja, “automatikusan elkezd égni” a zsír. Mert az úgy megy ám. Na és mitől ég? Azt továbbra sem tudjuk, csak hogy nagyon egészséges ez a titokzatos összetevő. Másik poén, hogy ezek szerint a FatFix átverés nélkül csak hatodannyi energiát vesz fel a mezei halandó szervezete a táplálékből? Reméljük, hogy ez komoly, mert viccnek durva lenne.

Kamu “szakértő” és kamu “sikersztorik”

A FatFix átverés kitalálói is bíznak abban, hogy az egyszeri magyar beveszi, hogy tényleg egy Kiss Balázs nevű fickó tárja elé, és csakis neki a fogyás titkát. Eddig senkinek nem sikerült, de Balázs úrnak leesett a tantusz. Mutatjuk is, mennyire hihető, hogy ezt az ürgét Kiss Balázsnak hívják:

Fatfix átverés

Tényleg, tipikus Kiss Balázs-feje van. Na de ne álljunk meg itt, keressünk rá a Google képkeresőjével, és kiderül az igazság. A képen látható férfi valójában egy stock fotó modellje. Itt például egy kínai oldalhoz használták fel:

Fatfix átverés

A lengyel fogyni vágyókat pedig már Zbigniew Kaplon néven igyekszik meggyőzni ez a sármos úriember:

 

Ugyanilyen gagyi hamisítványok az úgynevezett “sikersztorik” is, maradva a lengyel változatnál, a magyaroknak János, a lengyeleknek Darek demonstrálja a szer “hatásosságát”.

Fogyasztószer átverés fatfix

Dóra és Dorota példái között legalább az életkor stimmel, de így is vicces, hogy mennyire hülyének nézik a népet a FatFix átverés kitalálói. Bár sokan tényleg elég hülyék is ahhoz, megrendeljék a “terméket”, majd utolsó pillanatos akció ide, sosem látott kedvező ár oda, semmiféle hatását nem fogják tapasztalni. Ez még a jobbik eset, mert bizony egyes átverős szereknek komoly mellékhatásaik is lehetnek.

Azt már tényleg csak zárójelben tesszük hozzá, hogy ezek a kamu sikersztorik két különböző termékhez lettek összetákolva. A lengyelekre valami BioSlimint akarnak rásózni, a magyarok pedig a cikkünkben tárgyalt FatFix nem létező fogyasztó hatását kell, hogy elhiggyék.

Na jó, de akkor mit segít lefogyni a FatFix átverés helyett?

Semmilyen szer, eszköz stb. nem fog segíteni, kizárólag az életmódváltás vezet célra. Rendszeres sportra és tervszerű étrendre van szükséged, és legalább nagyvonalakban tudnod kell, hogy az egyes tápanyagokból mennyit viszel be.

Zsírt égetni sport és helyes étrend nélkül nem lehet. Minimum diéta és aerob edzés kell, de a legjobb eredményt akkor érjük el, ha heti 2-3 súlyzós edzést is beiktatunk. Hogy miért? Mert így minimálisra csökkenthetjük az izomveszteséget, és a leadott kilók ténylegesen a fölös zsírszöveteink lesznek.

90 napos diéta

Az aerob edzés a leghatékonyabb zsírégető mozgásforma. Mivel ilyenkor nem történik számottevő izommunka, szervezetünk az izomban tárolt szénhidrát (glikogén) helyett zsírból fedezi az energiát.

A diéta pedig azt jelenti, hogy kiiktatjuk az egyszerű szénhidrátokat, ha nem ketogén diétán vagyunk, akkor a telített zsírokat is, és a többi tápanyagra vonatkozó napi szükségletet testtömegünkhöz viszonyítva precízen kiszámoljuk.

Sose rendelj olyan szert, ami hasonló csodákat ígér, mint az Exilis fogyasztó kapszula. Sem izomnövekedés, sem zsírégetés nem létezik befektetett munka (edzés, rendes étrend) nélkül.

A tippet köszönjük Bencének. Küldjetek még bátran ilyesmiket e-mailben:testepitek@testepitek.hu, vagy Facebookon, üzenetben. Állítsuk pellengérre a csalókat!

Ha személyre szabott étrendre és edzéstervre van szükséged, írj a testepitek@testepitek.hu email címre, vagy keress minket Facebookon, és pár napon belül megkapod a tervet. Ezek az egyéni étrend/edzésterv-írás szabályai, feltételei