Fatbond és a fogyás – tényleg hatásos ez a fogyasztószer?

Sziasztok,

azért írok, mert ugyan látom, hogy egy rakás átverős fogyasztó és izomnövelő – illetve inkább annak kikiáltott – terméket kielemeztetek már, szinte ugyanazzal az eredménnyel, hogy egyik sem hatásos…

Na de mi a helyzet a Fatbonddal, ezzel az agyonreklámozott és rendkívül hangzatos dolgokat ígérő cuccal? Erről miért nem írtok? Talán berezeltetek, mert ezt egy testépítő is ajánlja a xxx oldalán? (link törölve). Úgy látom, rávettek pár hiteles (vagy eddig annak számító) emberkét is, hogy reklámozza.

Egy szóval, mi a véleményetek a Fatbondról, próbáljam ki, vagy felejtős.

Roti

 

Szia Roti!

Minden olyan fogyasztószert kerülj, amelyet nem orvos ír fel valamilyen súlyos belgyógyászati vagy egész egészségi problémára. Amit pedig kereskedelmi forgalomban legálisan, akár drogériákban is meg tudsz venni, az kb. ennyit is ér: kidobott pénz.

Pár hiteles személyt simán van az a pénz, amiért le tudnak kenyerezni, lásd jó 20 éve Prokopp Dórának is volt az az összeg, amiért korpásodott a haja.

Testépítő is seftelget ilyesmivel? El ne hidd már, hogy ő – már ha egyáltalán jól néz ki – bármilyen fogyasztópirulával érte el a formáját. Kemény edzés és precíz diéta (no meg sok esetben némi kémia) van a háttérben, erre nyugodtan mérget vehetsz.

Mindenkinek azt ajánljuk, hogy semmilyen fogyasztószerrel ne próbálkozzon saját szakállára, mert legjobb esetben is csak a pénzetek lesz oda. A munkát NEM LEHET MEGKERÜLNI! Semmi nem fog helyetted kalóriát égetni, ilyen szert még nem találtak fel. Aki tehát azt mondja, hogy edzés és megfelelő étrend nélkül fogysz le kizárólag az ő termékének hatására, az egy hazug szemétláda.

Ha pedig azzal jön, hogy de márpedig ott van az ismertetőben, hogy étrendi változtatás és sport is szükséges a megfelelő hatáshoz, akkor már le is leplezte magát, hogy a szer nélkül is menni fog.

Mindössze némi akaraterő és kitartás szükségeltetik, és persze pár hét türelem, míg észlelni kezded magadon a változást.

Ha egyszer s mindenkorra meg akarsz szabadulni zsírpárnáidtól, személyre szabott étrendre és edzéstervre van szükséged, írj a testepitek@testepitek.hu email címre, vagy keress minket Facebookon, és pár napon belül megkapod a tervet. Ezek az egyéni étrend/edzésterv -írás szabályai, feltételei. 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük