Fanatic Jump
Hülye diéták

Fanatic Jump – zsírégetés ellen?

Fanatic Jump

A kamu fitneszipar fáradhatatlanul ontja magából a figyelemfelkeltő nevű, és hatásosnak kikiáltott termékeket. A Fanatic Jump kitalálója odáig merészkedett, hogy ezt a mozgásformát zsírégetésre alkalmasnak merte kikiáltani.

Mi is ez a Fanatic Jump?

A mozgás aerobik jellegű, „csoportosan végzett, vidám és dinamikus”. Különlegessége, hogy egy – egyébként jó pénzért megrendelhető – trambulinon – Filozófiája hasonló a Zumbáéhoz: ha örömödet leled a sportban, akkor fogysz, zsírt égetsz, tehát nem érhet csalódás.

Egy jó kis Fanatic Jump edzés rendesen elfáraszt, megizzaszt… hát kell még más a fogyáshoz? Egyszerű agyú kitalálója szerint nem, bár lehet, hogy ő is tisztában van a módszer lehetőséginek behatárolt mivoltával, de a könnyű pénzkereset felülírta a szakmaiságot.

 

Lehet ezzel zsírt égetni?

Nem igazán. A sok ugrándozás messze nem ugyanaz, mint egy aerob edzés, amiről tudjuk, hogy a legeredményesebb zsírégető mozgásforma. Ha mindenáron koncepciót akarunk benne találni, az ugrálás tekinthető kardióedzésnek, de akad ennél számos hatásosabb és nem utolsósorban olcsóbb lehetőség is. Arról nem is beszélve, hogy még egyensúlyozni is meg kell tanulni, és még ezért fizessünk is? Ugráljunk inkább az ágyon, az ingyen van (legalábbis, amíg tönkre nem tesszük a rugóját).

Nézd meg a videót, és döntsd el, hasznos lenne-e ez számodra, vagy inkább megmaradsz a már jól bevált súlyzós+aerob edzés kombinációja mellett, és természetesen diétás étrendet követve. Döntésedet segítheti, hogy a Blikk és a Glamour szerkesztősége már kipróbálta.

 

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük