Hülye diéták

Facsard le magadról a zsírt – Az XGrip Trainer átverés

A csak napi pár percnyi erőfeszítést és mellé hatékony zsírégetést ígérő eszközök egyik legújabb képviselője az XGrip Trainer. Elsősorban youtube-os gerillavideókon keresztül terjesztik vele az igét, de van már weboldala és Facebook oldala is e remek találmánynak.

 Ha még nem találkoztál vele, jobb ha felkészülsz, hogy lassan utolér téged is a végzet. Ez az eszköz – terjesztői szerint – azért nagyon jó, mert mindössze napi pár percet vesz igénybe használata. Használaton azt értjük, hogy a derekadra tekered ezt az övszerű izét, jó feszesre húzod, és a kritikus területekre irányítva feszítgeted, miközben forgatod a törzsedet. 

 

A csodaszer „titka” a speciális masszázsgömbökben rejlik, melyek – állítólag – a zsírszövetet veszik célba, azzal, hogy nyomást gyakorolnak rá. ÉS AZUTÁN? HOGY TŰNIK EL A ZSÍR???

Természetesen sehogy. Hallott már valaki közületek mechanikus zsírégetésről? Attól még, hogy ezek a gömbök nyomást gyakorolnak a bőrre, a zsírsejtek nem fognak eltűnni. Ahogy a nyomásnak vége, visszanyerik eredeti formájukat, és élik tovább világukat. Roppant sok ész kell, hogy átlássunk a szitán…

A másik baromság, hogy ezt az övet a hasi zsír leolvasztásának érdekében a célterületre kell helyezni. Még mindig rengetegen hisznek a helyi zsírégetés mítoszában, de őket megint el kell, hogy keserítsük. A szervezet onnan fog zsírt égetni, ahonnan épp kedve támad. Férfiak esetében a has, nőknél a comb és a fenék lesz az utolsó.

A zsírégetés egy kicsit bonyolultabb folyamat annál, hogy holmi ráolvasással, övekkel való bohóckodással beindítsuk. Két alapvető feltétele van: diéta és aerob edzés. Ezek nélkül nem fog menni, még akkor sem, ha felvásárolod a világ összes fogyasztószerét, zsírégető eszközét.

(A tippet köszünjük Tibornak. Ha te is találkoztál már olyan átveréssel, amiről még nem írtunk, jelezd nekünk e-mailen: testepitek@testepitek.hu, vagy Facebookon)

A zsírégetés alapjai:

AEROB EDZÉS: A ZSÍRÉGETÉS EGYIK ALAPPILLÉRE

DIÉTÁS ÉTREND

MINTAÉTREND DIÉTÁZÓ NŐKNEK

 

Korábbi átverések:

Tömegnövelő tabletta? A Muscle Max átverés

Acai Berry 900 – 12 kilós fogyás 5 hét alatt?

ThermoCuts – a legújabb fogyókúrás átverés

Nem tudsz lefogyni? „Segít” a természetgyógyász

Zöld kávé – fogyás, edzés és diéta nélkül?

 

Szerző

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük