Exilis fogyasztó kapszula – tényleg fogyunk ezzel a 3 összetevővel?

Az Exilis fogyasztó kapszula egy könnyen hozzáférhető, és hihetetlenül eredményes fogyást ígérő készítmény. Mi mégis azt javasoljuk, ahogyan a többi, fogyasztószernek nevezett sarlatánságtól, ettől is tartsd távol magad.

De hát miért? Olyan sokan lefogytak már az Exilis fogyasztó kapszula segítségével…

Ha valaki le is fogyott, és jobb esetben tényleg nem (csak) izomszövetet pusztított el a koplalással, hanem zsírt is égetett, akkor egészen biztos, hogy ennek a kapszulának az égvilágon semmi szerepe nem volt az illető fogyásában.

Mit tartalmaz az Exilis fogyasztó kapszula?

Ez a fogyasztószernek nevezett kamutermék a felvilágosult, illetve fogyókúrás szerekből kiábrándult emberek számára három jól ismert, a fogyás szempontjából tökéletesen haszontalan összetevőből áll. Ezek a termékleírás szerint már “egyenként is jótékony hatásúak” – ami lehet, hogy még igaz is, de hogy a zsírégetéshez kb. semmi közük, azt is bátran elhiheted.

Ez a három alapanyag:

Barnamoszat: ez az összetevő a termékleírás szerint azért “segít” a fogyásban, mert méregtelenít, hangulatot javít,
immunerősítő, emésztést serkentő, vitalizál és egyben antioxidáns is. Még ha ezek a tulajdonságai mind igazak, és kicsit sem elnagyoltak is, a zsírégetésra továbbra sem lesz hatással.

Azt írják még róla, hogy:

Fogyókúrákban történő alkalmazása egy német sebész (a nevét persze nem árulják el) nevéhez köthető, aki a teltségérzet növelésére találta meg a megoldást ebben a természetes anyagban. Működési elve egyszerű, hiszen kapszula formában történő alkalmazása során is a moszat megduzzadva a gyomor tetején lebeg állandó teltségérzetet keltve.

Kellemes is az, amikor állandóan teltségérzetünk van, és ennek következtében a szükséges és hasznos tápanyagokat sem vesszük magunkhoz. Mi ez, ha nem koplalás?

Fogyás

Ördögnyelv: ezt is kiveséztük már korábban. Arra alapozzák az ördögnyelv kapszula és egyéb, e növényből készült termékek “varázserejét”, hogy a készítmény vízzel érintkezve, egy rugalmas gélt alkot, így hatékonyan csökkenti az éhségérzetet. Hivatkoznak még méregtelenítő, tumorcsökkentő, koleszterin- és vércukorszint-csökkentő hatására is. No és fentiek mellett a fogyáshoz semmi köze annak sem, hogy “a kinyert természetes glükomannán a gyomorban és a belekben képes a vizet felhasználva rostokat képezni, melyek hozzájárulhatnak az egészségesebb és gyorsabb anyagcseréhez”. Ráadásul az ördögnyelv a leírás szerint lassítja a bélből a bevitt zsírok és cukor felszívódását. Hogyan? Szól nekik, hogy srácok, csigavér? Ne vicceljünk már! Nem mellesleg az ördögnyelvről a versenyhivatal is kimondta, hogy semmit nem ér.

Kóladió: na, a legnagyobb baromság. Az még hagyján, hogy a csodaszerekben hívők szerint antioxidáns és éhségűző. Na de hogy a vízhajtó hatását is pozitívumként kell feltüntetni… Ez megint csak a legbutábbaknak szól, akik örülnek, ha egy kiadós, izzasztó nap után kevesebbet mutat a mérleg. Bár egy deka zsír nem tűnt el róluk, és legalább az első pohár vízig meg is marad a nagy fogyásuk. Az már csak hab a tortán, hogy a kóladiót “alakformálónak” is nevezi a leírás. Emberek, dobjátok el a súlyzókat, itt van helyette a kóladió…

De ha ez nem fogyaszt le, akkor mi segít az Exilis fogyasztó kapszula helyett?

Semmilyen szer, eszköz stb. nem fog segíteni, kizárólag az életmódváltás vezet célra. Rendszeres sportra és tervszerű étrendre van szükséged, és legalább nagyvonalakban tudnod kell, hogy az egyes tápanyagokból mennyit viszel be.

Zsírt égetni sport és helyes étrend nélkül nem lehet. Minimum diéta és aerob edzés kell, de a legjobb eredményt akkor érjük el, ha heti 2-3 súlyzós edzést is beiktatunk. Hogy miért? Mert így minimálisra csökkenthetjük az izomveszteséget, és a leadott kilók ténylegesen a fölös zsírszöveteink lesznek.

90 napos diéta

Az aerob edzés a leghatékonyabb zsírégető mozgásforma. Mivel ilyenkor nem történik számottevő izommunka, szervezetünk az izomban tárolt szénhidrát (glikogén) helyett zsírból fedezi az energiát.

A diéta pedig azt jelenti, hogy kiiktatjuk az egyszerű szénhidrátokat, ha nem ketogén diétán vagyunk, akkor a telített zsírokat is, és a többi tápanyagra vonatkozó napi szükségletet testtömegünkhöz viszonyítva precízen kiszámoljuk.

Sose rendelj olyan szert, ami hasonló csodákat ígér, mint az Exilis fogyasztó kapszula. Sem izomnövekedés, sem zsírégetés nem létezik befektetett munka (edzés, rendes étrend) nélkül.

A tippet köszönjük Józsinak. Küldjetek még bátran ilyesmiket e-mailben:testepitek@testepitek.hu, vagy Facebookon, üzenetben. Állítsuk pellengérre a csalókat!

Ha személyre szabott étrendre és edzéstervre van szükséged, írj a testepitek@testepitek.hu email címre, vagy keress minket Facebookon, és pár napon belül megkapod a tervet. Ezek az egyéni étrend/edzésterv-írás szabályai, feltételei