Bulvár

Egy tükör miatt verekedett össze két „testépítő” Mezőtárkányban

Bizonyára a Mr. Olympia versenyre alapoztak, és ezért nevezi ezt a két idiótát „testépítőnek” az ügyészség. De tény, hogy edzőteremben történt a balhé, súlyzós edzés közben, és minden bizonnyal a tesztoszteronszint is magasabb volt, mint egy makettezős versenyen.

A két testépítő még tavaly novemberben veszett össze a mezőtárkányi konditeremben. Egyikük nem látta magát a másiktól a tükörben edzés közben, ami annyira zavarta, hogy dühében kétszer is feldöntött egy fekvőpadot – derül ki a Heves Megyei Főügyészség szerdai közleményéből.

A vita dulakodásba torkollott, a testépítők egymás vállát és arcát öklözték. Mivel ellenfelét nem sikerült kiütnie, az idősebb testépítő – ő volt az, aki nem látta magát a tükörben – egy tíz kilós súlyzót vágott hozzá a fiatalabbhoz, majd egy két méteres emelőrúddal próbálta leütni.

A 21 éves fiatalember kitért a támadások elől, és kiszaladt az edzőteremből. Az idősebb férfi szintén távozott, de csak egy baltáért ment, hogy azzal támadjon az „ellenfelére”. Mivel nem találta, annak ruháit szaggatta szét az öltözőben. A kabátjában talált értéktágyakat az utcán szórta szét.

Másnap délelőtt ismét találkoztak az edzőterem közelében, az utcán, ahol a fiatalabb vádlott gépkocsival, míg az idősebb gyalogosan közlekedett. 

Mindketten megálltak, az idősebb férfi pedig ököllel beütötte a kocsi bal első ablakát, sőt, a visszapillantóját is letörte. Ezután elővett a nadrágjából egy seprűnyelet, amivel rátámadt az autójából kiszálló fiatalabb testépítőre. A nyelet ketté törte, és annak a hegyes végével próbálta megszúrni a férfit.

Az ügyészség az idősebb vádlottat 2 rendbeli, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével, és ezzel halmazatban súlyos testi sértés bűntettének kísérletével, míg társát garázdaság vétségével vádolja.

A járási ügyészség indítványozta, hogy a két hónapra előzetes letartóztatásba helyezett elsőrendű vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetést, a szabadlábon védekező másodrendű vádlottal szemben pedig pénzbüntetést szabjon ki a bíróság.

 

Kathi Béla verekedésbe keveredett, körözi a rendőrség

Megverték az edzőterem pultosát

Lapáttal verték szét az „ismert testépítő” fejét

Cigányokat tiltott ki az edzőterméből – vajon igaza volt?

Szerző

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük