Tömegnövelés
Ti kérdeztétek

Egy hónapja edzek, jó-e a tömegnövelőm?

TömegnövelésKérdés:

Helló  aszt szeretném kérdezni hogy 1-hónapja  gyúrok és eszt szedem vagy is eszt mondták hogy szedjem M** G*** PLUS  ja és tömeg nőveléshez szerinted jó ?

 

Szia!

Tömegnöveléshez azok a jó kiegészítők, melyek legalább 30 százalék fehérjét is tartalmaznak. Olvasd el a termék dobozán, hogy mi van benne!

Egyébként ha ettől várod a csodát, hamar csalódni fogsz. A tömegnövelőt edzés után kell fogyasztani, esetleg napközben kiválaszthatsz egy alkalmat, amikor szilárd étel helyett iszod, pusztán kényelmi okból. 

Az étrendeddel mi újság? Megvan a napi 2 gramm/testsúlykilogrammnyi fehérje? Viszel-e be elegendő összetett szénhidrátot (rizs, zabpehely, krumpli stb.)? Figyelsz a telítetlen zsírsavak és a vitaminok bevitelére? Iszol 20 testsúlykilogrammonként egy liter vizet naponta? Alszol legalább 8 órát éjszaka?

Ha ezek rendben vannak, akkor biztos, hogy jelent majd egy kis pluszt, ha edzés után egy optimális fehérje/szénhidrát arányú tömegnövelőt is bevetsz, de ha a fenti követelmények közül bármelyik is hibádzik, előbb azt tedd rendbe!

Olvasgass még sokat a témában, itt vannak pl. ezek a cikkek:

Tömegnövelő étrend: http://testepitek.hu/tomegnoveles/taplalkozas/107-tomegnovelo-etrend 

Milyen táplálékkiegészítőt érdemes használni: http://testepitek.hu/tomegnoveles/taplalkozas/311-milyen-taplalekkiegeszitt-erdemes-hasznalni

Az edzés utáni étkezés: http://testepitek.hu/tomegnoveles/taplalkozas/159-az-edzes-utani-etkezes

Szerző

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük