A Chocolate Slim átverés – így „fogysz” egy hónap alatt 24 kilót

Milyen szép is volna, ha mindössze harminc nap alatt megszabadulhatna az ember ennyi zsírtól. Ez az elcseszett reklám itt azt ígéri, hogy bármiféle erőfeszítés nélkül majdnem napi egy kilót le tudsz adni – ha megveszed az általuk kínált kamu-fogyasztószarokat.

Már megint a zöld kávé

A kutya mindenit, hogy nem tudnak semmi újat kitalálni. A Chocolate Slim nevű marhaság megannyi elődjéhez hasonlóan szintén a zöld kávéra próbál támaszkodni, hiszen sikeresen beleplántálódott már a laikusok agyába, hogy ennek az anyagnak „zsírégető hatása” van. Bizony ám, mint a mesében: iszod/beveszed kapszula formájában, és már ég is le rólad a felesleg.

Na jó, itt még hozzácsapnak némi Goji bogyót és pecsétviaszgombát is, hiszen ma már minden élelmiszerhez hasonló dologra rá lehet fogni, hogy zsírt éget. Javaslom, vegyük fel a listára a következőket is: sertésköröm, velőscsont, taknyos zsebkendő…

Kamu orvosi szaklap, nem létező doki

Nagyon igyekeztek, hogy hitelessé tegyék a zagyvaságot, ezért kitaláltak egy orvosi magazint „Orvosi hírmondó” névvel (atyaég), amelynek nem létező 8 fős szerkesztősége nem létező orvosokat keresett fel, akik véletlenül már nagyon régóta a Chocolate Slim fogyasztását javasolják pácienseiknek.

Itt van például Dr. Faragó Tibor dietetikus és endokrinológus (több, mint 30 év szakmai tapasztalattal), aki a kép alapján egy valóban hitelesnek tűnő, megnyerő úriember lenne, ha a Google képkereső nem ezt az eredményt dobná ki. (Jobb klikk a képre, majd Google-keresés).

Bizony, a kedves doktor úr egy kitalált személy, és csak a magyar kamuoldal orosz és egyéb klónjaira dob ki találatot. Ugyanez a helyzet Dr. Kissné Lakatos Gabriella dietetikus esetében is, akit az orosz átbaszottak Elena Malysheva néven ismerhetnek.

“Ne sportolj, ne diétázz, csak várd a csodát!”

A szer a kamudokik szerint azért hatásos, mert olyan szinten serkenti az anyagcserét, hogy a páciensek a szemük láttára fogynak le. Akár hetente 7-10 kilogrammot.

Azért ez marha vicces, aki napi egy kilót fogyna, gyakorlatilag életveszélyes állapotba kerülne. Még jó, hogy jelen esetben nem fenyeget ez a veszély, hisz a Chocolate Slim tökéletesen hatástalan.

Hétköznapi összetevőkből áll, amelyek LEHET, hogy valamelyest fokozzák az anyagcserét, DE zsírból csak akkor tudunk fogyni, ha elegendő mennyiségű kalóriát égetünk aerob és súlyzós edzéssel, a bevitt tápanyagok pedig – a negatív energiamérleg mellett – megfelelő arányban tartalmazzák a szükséges tápanyagokat.

A diétás étrendről ott olvashatsz bővebben >>

Ilyen baromságot soha ne rendelj meg, és egyáltalán ne fogyasztó- vagy bármilyen szerekre alapozd a diétát. Heti 3-3 súlyzós és aerob edzés, mellé normális étrend, a testtömeged folyamatos monitorozása és a bevitt tápanyagmennyiség szükségszerű növelése/csökkenése meghozza majd az eredményt. Ne feledd, befektetett munka nélkül nagy butaság eredményt várni!

Gyanús átalakulások

Te elhiszed ezekről az „előtte-utána” fotókról, hogy ugyanazt a személyt ábrázolják? Sürgősen keress fel egy elmegyógyintézetet, ha a válaszod igen.

Kamu hozzászólások

Ha már az egész oldal egy baromi nagy hazugság, miért lenne kivétel ez alól a kommentszekció? Érdekes módon csak pozitív vélemény jön, és valahogy hasonló nevekkel, hasonló stílusban íródtak. Gyanúsan jó a helyesírásuk is, pedig egy átlag, könnyen butítható magyar legalább egy vesszőhibát vét, ha 3-4 mondatot le kell írnia. Megpróbáltunk hozzászólni, de kattintás után egy másik kamuoldalra vitt a link.

Akkor Katalinnak, Saci551-nek, Oliviának és Erika7902-nek vajon hogy sikerült?

Te is felháborítónak találod ezt az aljas átverést? Rendelj meg egy raklapnyit a termékből, majd ne vedd át. Hét napig indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. Hátha megunják egyszer…

 Ha személyre szabott étrendre és edzéstervre van szükséged, írj a testepitek@testepitek.hu email címre, vagy keress minket Facebookon, és pár napon belül megkapod a tervet. Ezek az egyéni étrend/edzésterv -írás szabályai, feltételei

A tippet köszönjük Tibornak, és továbbra is várjuk a felháborító, nevetséges, elképesztő termékeket, hogy ezektől is elvehessük a vásárlók kedvét:

E-mail: testepitek@testepitek.hu
Facebook: https://www.facebook.com/testepitek

 

Gyomorgyűrű – fogyni vágyók mocskos lehúzása

Somatodrol – átverés, óvakodj tőle!

Az Olvasó leleplez: az 5XXL Elite átverés

Men Solution: 10 kiló izom egy hónap alatt!

“Meglepő”: ez a csodaszer sem ér egy kalap szart sem

„Powerbomb” – tömegnövelő kapszula hülyéknek

Forskolin – zsírégető a „javából”!

Tömegnövelő tabletta? A Muscle Max átverés