Kockahas napi 5 perc munkával? Az Ab Generator átverés

Hihetetlen, hogy még ma is el lehet adni haszontalan, semmirevaló eszközöket azzal a köztudatból kiirthatatlan marhasággal, hogy létezik helyi zsírégetés. Dolgoztasd meg az izmokat a célterületen, és máris olvadni kezd róla a zsír… Következő feladat: készíts fából vaskarikát.

Térjünk a lényegre!

Aszondja, forradalmian új fitnesz eszköz, amely megszabadít a súlyfeleslegtől, és meglepően rövid idő alatt segít elérni egy formás, szexi és izmos testet. Miért nincs még ilyen mindenkinek? Annyira hülyék vagyunk, hogy potom 20 ezer forint és napi mindössze 5 perc (!!!) munka helyett baszakodunk itt mindenféle edzőtermi gyakorlattal, meg ki-ki céljától függően szívatja magát a kardió vagy aerob edzéssel.

Baromságok a köbön

Mivel szeretné az egyszeri hülyét meggyőzni az Ab Generator marketingrizsája?

Leginkább azzal, amivel az összes átverés operál: szinte semmit nem kell tenned, és a zsír magától leolvad rólad! Ennek tudatában napi 5 percet bárki röhögve áldoz rá a szabadidejéből. Aztán persze jön a csalódás: miért vagyok még mindig dagadt…

Mi a varázsige?

Mindig van egy újdonságként hangzó elem, amit ki lehet kiáltani csodaszernek. Jelen esetben ezt a „lefelé néző jógapóz és a felülés mozdulatának kombinációja” testesíti meg.

Milyen király, hogy végre meg tudjuk egyszerre edzeni a has-, fenék-, comb- és karizmokat! Nem kell osztott edzésprogramokkal kínlódni, elfelejthetjük a guggolást, hisz itt van ez a remek eszköz.

Ígéretekben nincs hiány

Mit érhetsz el az AB Generatorral?

Kockahasat

Formás feneket

Szálkás bicepszet

Karcsúbb derekat

Kevesebb narancsbőr

De ez mind olyan jól hangzik, hol itt az átverés?

Nagyjából kisiskolás tananyag, legalábbis annak kellene lennie. A termék reklámja arra a roppant egyszerű tévhitre épít, hogy létezik helyi zsírégetés. Azt akarja elhitetni, hogy a zsírrétege annak a testrésznek csökken, amelyiket éppen dolgoztatjuk. Mármint az izmot, mert a zsírszövet az izomszövettel ellentétben összehúzódásra képtelen. Akkor meg hogy a fenébe tudunk ezekkel a gyakorlatokkal zsírt égetni. Hát ez az, SEHOGY!

Hiába edzed te szarrá magad ezzel a baromsággal, az összes energiát glikogénből, vagyis az izomzatban tárolt szénhidrátból fogod fedezni.

Na és mit vársz napi 5 perc bohóckodástól? Egy normális aerob edzés minimum 40 perc, ráadásul ingyen van.

A zsír nem ettől ég!

Az a vicces ebben a szarságban, hogy igazából semmire sem jó. Ezzel akarod kiváltani a súlyzós edzést? Vicc! Kellő mértékű stimulációt egyik izmod sem fog tőle kapni, a progresszív terhelésnövelés meg egyszerűen kivitelezhetetlen.

Mi köze ennek a zsírégető mozgásformákhoz? Ha zsírt akarunk égetni, pont az a lényeg, hogy az izommunkát minimalizáljuk, hiszen az a cél, hogy az energiát zsírból fedezzük. Mit csinálunk az AB Generatorral? Pontosan az ellentétét!

Őszinte vásárlói vélemények?

A véleményezési „lehetőség” hasonló a kamuoldalakon reklámozott fogyasztószerekéhez: ha negatívat írsz, várhatod egy életen át, hogy megjelenjen. Az egyébként közismert forgalmazó ezt igyekszik „legalizálni” az alábbi felhívással:

„A vélemények és értékelések megjelenítése előzetes moderálás után történik.
A témaidegen és kifogásolható tartalmú hozzászólások nem kerülnek aktiválásra.
A moderálás jogát fenntartjuk.”

Meg az anyjuk picsája…

Na, egy a lényeg, csodák nincsenek! A befektetett munka nagyjából arányos az eredménnyel. 5 perc „edzés” hozza majd a megváltást, és azok a milliók, akik heti sok órát izzadnak, ők a hülyék, mert még nem ismerik a nagy titkot? Ne vicceljünk már.

 

 

Gyomorgyűrű – fogyni vágyók mocskos lehúzása

Somatodrol – átverés, óvakodj tőle!

Az Olvasó leleplez: az 5XXL Elite átverés

Men Solution: 10 kiló izom egy hónap alatt!

„Powerbomb” – tömegnövelő kapszula hülyéknek

Forskolin – zsírégető a „javából”!

Tojásdiéta – fogyjunk izomból!

Kamu fogyasztószer – egy belgyógyász észrevételei

Nidora – gyors fogyás diéta nélkül?

Garcinia Loss – „fogyasztószer” hiszékenyeknek

Facsard le magadról a zsírt – Az XGrip Trainer átverés

Ördögnyelv kivonat – gazdagodjunk meg a hülyékből!

Betiltott étrendkiegészítők – itt a lista!

Tömegnövelő tabletta? A Muscle Max átverés

Acai Berry 900 – 12 kilós fogyás 5 hét alatt?

ThermoCuts – a legújabb fogyókúrás átverés

Zöld kávé – fogyás, edzés és diéta nélkül?

Medoslim – a csodatevő fügekaktusz

Xtreme Gain – a kockahas átverés