Versenyek

Dexter Jackson nyerte a 2015-ös Prága Pro-t

A 2013-ban visszatért Kiss Jenő is indult az idei Prága Pro-n, de most nem tudott két évvel ezelőtti finnországi bravúrjához hasonlót bemutatni. Úgy tudjuk, erejét a következő hétvégére, a Nordic Pro-ra tartogatja. Reméljük, ismét megcsíp egy szép top10-es helyezést.

 

Na de lássuk, mi történt a dobogó környékén. Dexter „Penge” Jackson ismét szenzációs formát hozott, és nem lehet elégszer ismételni: lassan 46 éves a fickó!

Igaz, a testépítés nem kifejezetten a csírák sportja, hiszen 30 alatti Mr. Olympia utoljára Lee Haney volt a 80-as években. Szóval Dexter durván odavert a mezőnynek, és megérdemelten zsebelte be a győzelmet.

Második lett Mamdouh „Big Ramy” Elssbiay, aki némi meglepetésre megverte a Mr. Olympián még előtte végző Shawn Rhodent és Dennis Wolfot. Ramy már Chris Aceto-val, az ismert táplálkozásguruval készül versenyeire, mely remélhetőleg megmutatkozik majd a mindeddig csiszolatlan gyémántként ismert egyiptomi srác fizikumán.

Meglepetés William Bonac ötödik helye is, aki a nála sokkal rutinosabb és tömegesebb Roelly Winklaart nyomta le. Bonac fizikuma kezd beérni, és nem véletlen az idei kiváló Mr. Olympai szereplése sem (8. lett).

A Prága Pro 2015 végeredménye

1. Dexter Jackson
2. Mamdouh Elssbiay
3. Shawn Rhoden
4. Dennis Wolf
5. William Bonac
6. Roelly Winklaar
7. Ronnie Rockel
8. Lukas Osladil
9. Juan Morel
10.  Steve Kuclo
11. Brandon Curry
12. Roman Fritz
13. Michael Kefalianos
14. Alexander Federov
15. Tomas Kaspar
16. Giovanni Azpeitia
16. Kiss Jenő
16. Marek Olejniczak
16. Rastislav Solar

 

Mr. Olympia 2015. – eredmények

Kai Greene nem indul a 2015-ös Mr. Olympián!

Chicago Pro 2015: új profi győztest avattak

Europa Dallas 2015 – Fred Smalls első profi győzelme

 

Szerző

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük