Márton Anna Delislim
Átverések, kamu fogyasztószerek

Delislim: egy igazán béna fogyókúrás átverés

A Delislim egyike azoknak a fogyókúrás átveréseknek, amelyek bár közepesen avatott szem számára is nevetségesen átlátszóak, azért mindig akad egy kisebb-nagyobb réteg, akiket be lehet velük palizni.

A Delislim reklámja azt hazudja a fogyni vágyóknak, hogy a szert egy „magyar orvostanhallgató”, Márton Anna „találta fel”. Mennyire életszerű, ugye, hogy itt ez a fantasztikus termék, örökké megoldja minden túlsúlyos és elhízott problémáját, de az istennek sincs róla sehol semmi hír, mindössze sunyi, érdeklődési kör alapján célzott internetes reklámok kúsznak be a potenciális vásárlók elé.

Márton Anna, mi? Anyád picsája

Szóval a Delislim feltalálója, Márton Anna elvileg a „budapesti egyetem” legjobb orvostanhallgatója. Igen, így kis kezdőbetűvel írják a nem létező felsőoktatási intézményt. Totál hihető, hogy

28 nap alatt 25 kg-ot tudott fogyni! Nincs szükség diétára vagy testmozgásra.

Meg persze a csajnak szakterülete az élelmiszertechnológia, és „miközben a PhD-jén dolgozott, egy új zsírblokkoló módszerre bukkant, amelyről korábban még senki sem hallott”.

Delislim átverés Márton Anna

 

Na de, keressünk csak rá Márton Anna fotóira a Google képkeresőjének segítségével:

Márton Anna Delislim

Hoppá, de hiszen ez lopott kép! A fotó valójában egy Josephine Desgrand nevű ausztrál lányt ábrázol, aki leadott vagy 60 kilót azzal, hogy rendbetette az étrendjét. Írt róla egy rakás lap, köztük van a Daily Mail is. Na de a lényeg, hogy ez a csaj biza’ nem Márton Anna, nem magyar „orvostanhallgató”, és végképp nem a Delislim segítségével fogyott le.

Na, aztán a sztori úgy folytatódik, hogy ez az „Anna” letesztelte a szert „nagynénjén”, Bodó Ilonán. Íme a hölgy, és lengyel alteregója. Hát nem különös?

Delislim átverés

A Delislim kamuoldalán rengeteg egyéb lopott kép szerepel még, természetesen ezen személyek egyike sem ezzel a szerrel fogyott le (már ha egyáltalán), és mint látható, a tróger forgalmazó arra sem vette a fáradságot, hogy egy delikvenst csak egy országban használjon fel.

De mi a Delislim brutálisan nagy, hétpecsétes titka?

Hát az, hogy ez a minden bizonnyal Nobel-díj várományos orvostanhallgatónk régi, már-már elfeledett könyveket lapozgatott, és rábukkant „A zsír blokkolásának módszere” című tanulmányra (ami természetesen nem létezik). Ebből és saját kísérletei nyomán arra jutott, hogy a zsírblokkoló csodaszer alapja nem lesz más, mint a (dobpergés):

K3 ásványi só.

Ne keresd, nem találsz róla semmit. Ez egy tökéletesen kamu, kitalált szer azok számára, akik vannak annyira igénytelenek, hogy kritika nélkül bevesznek bármit, mindennemű utánaolvasás nélkül.

Így működne, ha igaz lenne a leírás:

És ez megadja a testének a szükséges lökést, hogy jeleket küldjön az agynak a zsír blokkolásának új módjáról.

Emlékezteti a szervezetét, hogy jóllakott és elégedett azzal, amit evett.

Megakadályozza a zsírgyarapodást.

A K3 ásványi só nemcsak a zsírt blokkolja, hanem a szervezetet ketózisos állapotba is hozza.

Ezáltal a test egy zsírégető kemencévé válik.

… és mi a legjobb rész?

Nem kell diétázni vagy edzeni ahhoz, hogy hihetetlen eredményeket érjen el.

Ne hidd el ezt a marhaságot, vált életmódot!

Mozogj, és tanulj meg számolni!

Zsírt égetni sport és helyes étrend nélkül nem lehet. Minimum diéta és aerob edzés kell, de a legjobb eredményt akkor érjük el, ha heti 2-3 súlyzós edzést is beiktatunk. Hogy miért? Mert így minimálisra csökkenthetjük az izomveszteséget, és a leadott kilók ténylegesen a fölös zsírszöveteink lesznek.

Az aerob edzés a leghatékonyabb zsírégető mozgásforma. Mivel ilyenkor nem történik számottevő izommunka, szervezetünk az izomban tárolt szénhidrát (glikogén) helyett zsírból fedezi az energiát.

Delislim átverés

A diéta pedig azt jelenti, hogy kiiktatjuk az egyszerű szénhidrátokat, ha nem ketogén diétán vagyunk, akkor a telített zsírokat is, és a többi tápanyagra vonatkozó napi szükségletet testtömegünkhöz viszonyítva precízen kiszámoljuk.

Sose rendelj olyan szert, ami hasonló csodákat ígér, mint a Delislim. Sem izomnövekedés, sem zsírégetés nem létezik befektetett munka (edzés, rendes étrend) nélkül.

Még szintén kedvelheted...