Fekete László
Bulvár

Családi háború kezd kibontakozni Fekete Lászlóéknál

Szakmai és üzleti ellentét szülte a konfliktust.

A tavaly stílusososan visszavonuló Fekete László nézeteltérésbe keveredett fiával, a szintén erősemberkedő ifjabb Fekete Lászlóval – tudta meg a Blikk.

A konfliktus abból ered, hogy apa és fia nem értenek egyet a hazai erőversenyek kapcsán és a sportág utánpótlásának kérdéseiben sem. A lényeg: mindketten saját versenyeket akartak szervezni.

Ifjabb Fekete László közösségi oldalán igyekezett tiszta vizet öntenia pohárba. Azt mondta, még szüksége van egy kis időre, hogy mindent a nyilvánosság elé tárjon, és akkor „bombát robbant” majd.

„Nem olyan könnyű a fater fiának lenni. Eszméletlen nehéz, több ennek a negatív oldala, mint az előnye. Megdolgoztam azért, ami van, nem a fater rakta a valagam alá. Amit ő felépített, azt én ilyen feltételekkel nem akarom továbbvinni. Úgy akarom, ahogyan én szeretném. Rengeteg dologban nem értek egyet vele. Megy a harc közöttünk apuval”

– mondta egy azóta törölt Facebook-videójában ifjabb Fekete László.

Apu felépített egy nívót, amit nekünk, gyerekeknek kell továbbvinni, de csak akkor tudunk nagyot alkotni, ha összetartó a Fekete família. A faterral nem könnyű együtt dolgozni, de nem adom fel. Fogok rendezvényeket szervezni, de azt, hogy megalázva, naponta átverve legyek, nem tűröm el

– tette hozzá.

 

Még szintén kedvelheted...