Choco Lite – Gusztustalan átverés, ne pocsékold rá a pénzed!

A Choco Lite-ot “természetes súlycsökkentő ital” jelzővel hirdetik, hátha sikerül néhány tudatlan fogyni vágyót átverni. Óva intünk tőle, hogy megvedd, csakúgy, mint bármelyik csodaszertől.

A Choco Lite ugyanis pont ugyanolyan semmirevaló, átverős szar, mint a többi elődje (Chocolate Slim, Nidora). A változatos fantázianevű “fogyasztó” vagy “izomnövelő” termékek nevét a végtelenségig sorolhatnánk, a legismertebbeket itt szedtük össze.

Hogyan ígér csodát a Choco Lite?

A termék gyártója és forgalmazója azzal próbál hülyíteni, hogy a különlegesnek éppenséggel nem nevezhető összetevők hatására megszabadulhatunk

4 hét alatt 24 kiló súlyfölöslegtől!!!

Az igen, te rohadék, van bőr a képeden! Ha valaki heti 6 kilót ad le, az maximum éhezéssel menne, és szinte teljesen izomból történne. Ez pedig, mint tudjuk, kerülendő, hiszen a test izom-zsír arányát rontaná, lassítaná az anyagcserét és hosszabb távon még nagyobb elhízáshoz vezetne.

Na de ezekkel az összetevőkkel szerencsére teljesen valószínűtlen, hogy bárki jelentősebb fogyást érne el. Mert mit is tartalmaz a Choco Lite?

Tejsavópor, tejsavófehérje, glucomannan (ördögnyelv), zabrost, szójalecitin, vitaminok, ásványi anyagok, zsírszegény kakaópor, L-karnitin, aroma és édesítőszer (szukralóz)

– olvasható az összetevők részletezésénél. Nagyon kemény névsor, főleg a korábban már tárgyalt, szintén semmit nem érő ördögnyelv, a kissé túlsztárolt L-karnitin. A tejsavófehérje jó szolgálatot tehet edzés után, vagy amikor nem érsz rá/nincs kedved szilárdat enni, na de mint fogyasztószer-összetevő? Ilyen alapon tehettek volna bele bármit, ami nem halálos.

Persze az alkotók arányáról egy büdös szó sincs. Kicsit olyan, mint a teljes kiőrlésű lisztTEL készült kenyérnél – van benne 10% teljes kiőrlésű liszt, a többi meg a szokásos finomliszt. Itt is hasonló lehet a helyzet, tekintve a termék gyanúsan alacsony árát, tetézve a “csak most féláron” akcióval.

 

Vissza nem térő ajánlat, most 50%-kal olcsóbb! 19400 Ft  9700 Ft
– balfaszok még azt sem írják oda, hogy mennyi a tömege, vagy mekkora kiszerelésben kapható. De minek is, aki ennek bedől, az nemigen tud kettőig se számolni.

 

Kamu felhasználói vélemények ezerrel

Egy termék bizalmi erejét nagyban erősíti, ha arccal és névvel vállalt vásárlói vélemények is vannak mellette. Amit a Choco Lite-nál használnak, az viszont inkább röhejes, mint hitelesnek mondható.
 
Ha a képekre kattintasz jobb klikkel és indítasz egy Google keresést, csuda dolgokat látsz.
 

A magyar oldalon még “Nagy Eleonóra” néven futó hölgy a lengyeleknek szóló portálon már “Anna” kamunéven hirdeti a hazugságokat:

 
 
A már eddig is megingathatatlan bizalmunkat tovább erősíti, hogy a termékről azt állítják, “klinikai tesztek egész sora” bizonyítja a hatását. Oszt hun vannak ezek a tesztek, Gizi? Mert itt bizony egy fia link, vagy idézett részlet sincs e tesztekből.
 
Ha szeretnél egy kicsit utánanézni, hogy ki, vagy milyen cég forgalmazza a terméket, ismét falba ütközöl:
 
Cégünk Choco Lite egyedüli kizárólagos Magyarország-i forgalmazója! Minden más hamisítvány! Megrendelésedet CSAK a mi weboldalunkon adhatod le.
 
Szóval mi a cég neve? Anyád!
 
Egy kis szívatásra is szeretnénk titeket buzdítani, mintegy jelzésként, hogy ideje eltakarodni a piacról ezekkel a kamuszarokkal.
 
A terméket a http://hu-chocolite.site oldalon tudod megrendelni. Semmilyen információval nem kényeztetnek, mindössze egy nevet és egy telefonszámot kell megadnod:
Küldj el tetszőleges számú megrendelést, lehetőleg nem létező telefonszámokkal. Hadd kapjon ínhüvelygyulladást az a gyökér, aki átveri a jóhiszemű, ámde tájékozatlan tömegeket.
 
Majd látod ezt a roppant igényes, tökéletes helyesírással megkomponált szöveget:
 

Ne rendelj semmilyen fogyasztószert a netről, ha kedves az életed!

Kivétel nélkül, mind átverés! Semmilyen hatóanyag nem képes leégetni rólad a zsírt, még azok sem, amiket betiltottak. Az ilyen típusú “fogyasztószerek” csak az étvágyadat csökkentik, és ennél sokkal megoldás, ha életmódot váltasz.

Az életmódváltásnak nem kell drasztikusan történnie, fokozatosan iktasd ki étrendedből a cukrot és a telített zsírokat, állapítsd meg a tápanyagbeviteled mennyiségét, majd a kívánt cél érdekében variáld. Ha segítség kell, írj nekünk!

(Ha te is találkoztál már olyan átveréssel, hülyeséggel, amiről még nem írtunk, jelezd nekünk e-mailen: testepitek@testepitek.hu, vagy Facebookon)

Ha személyre szabott étrendre és edzéstervre van szükséged, írj a testepitek@testepitek.hu email címre, vagy keress minket Facebookon, és pár napon belül megkapod a tervet. Ezek az egyéni étrend/edzésterv -írás szabályai, feltételei