Kockahas gép
Blog

Kockahas gép: csak erős idegzetűeknek!

Kockahas gépPersze, hogy edzés közben, két sorozat guggolás között figyeltem fel az eszmecserére, amit erről a csodamasináról folytattak. Természetesen nem muszáj rádiót hallgatni, betehettem volna valami pörgős metált is, de most így alakult. Szóval a lényeg, valaki már megint el akarja adni a szarját a hiszékeny és tudatlan pórnépnek.

Mit „tud” ez a kockahas gép?

A leírás nem kevesebbet állít, minthogy csupán napi 5 perc edzésre van szükségünk, és ez a halom ócskavas eltünteti a zsírt rólunk. Felejtsd el a súlyzós, aerob és kardió edzéseket, elég, ha ezt a gépet használod. Persze előbb rendeld meg jó pénzért…

Létezik még olyan, aki ezt beveszi? Úgy tűnik, igen, mert az eszköz forgalmazója nem kevés összeget fordít marketingre. A reklámszöveg minden olyan kifejezést tartalmaz, amit hallani szeretne a célközönség:

 

  • Gyorsan
  • Karcsú
  • Feszes
  • Izmos
  • Csak napi 5 perc stb.

Diétáról, étrendről egy árva szó sincs…

Tényleg lefogysz ettől?

Szemenszedett hazugság! Még az is lehet, hogy ez a gép tényleg korrektül megdolgozza a hasizmaidat (a test többi izmát már annyira nem), de ettől nem fog csökkenni a háj. A szokásos ökörséget próbálják sulykolni: ha valamely testrészed izommunkát végez, onnan eltűnik a zsír…

Az igazság viszont az, hogy helyi zsírégetés csak a mesében létezik. A kockahas géppel végzett edzés anaerob, ahhoz viszont, hogy az energiát ne glikogénből, hanem zsírból fedezzük, monoton és viszonylag hosszú ideig (40-60 perc) tartó aerob edzés szükséges.

Mi a helyzet az étrenddel?

Ha nem figyelsz arra, hogy mit eszel, megette a fene az egészet. Még akkor sem fogsz számottevő eredményt elérni, ha korrektül végzed a súlyzós és aerob edzéseket. Főleg nem úgy, ha ezeket egy napi 5 perces hasizom tréningre (?) cseréled fel.

Kedvenc szlogenem a termékkel kapcsolatban:

„Ettől tényleg LAPOS lesz a hasad, és ha akarod, még akár kockás is lehet!” Aki találkozik ezen állítás szerzőjével, helyettem is billentse jól fenékbe!

Tényleg haldoklik a testépítés?

Betiltott étrendkiegészítők – itt a lista!

A legnagyobb táplálkozási tévhitek

Egészségesnek hitt élelmiszerek

NEM így lesz lapos hasad!

Gyakorlatok a lapos hasért…

A vízivás fogyaszt?

Diétás étrend

 

 

Szerző

Még szintén kedvelheted...