Átverések, kamu fogyasztószerek

BIOquant – a lézeres-mézivós átverés

Egy béna, ingyenes domainre összetákolt oldalt küldött olvasónk. Ha eddig nem tudtad, mi az üdvözítő csodaszer, amit kutatók, fogyni vágyók milliói keresnek, most végre eláruljuk. Bizony, ez a hupont.hu-s oldal olyasmit ígér, amire mindig is vágytál.

Fogyás lézersugárral és lefekvés előtti méz (magyarul cukor) fogyasztással. Nem áll össze a kép? Hidd el, nekünk sem. De lássuk a részleteket.

Az ajánlat 4 lépést taglal a fogyás érdekében, kissé zavaros módon:

1. A készülék segítségével gyorsítsd fel az anyagcserédet. A lézersugár majd segít ebben. Kommentáljuk? Ez olyan súlyos, hogy inkább hagyjuk.

2. Változatos és alacsony kalória- és zsírtartalmú étrend. Na, itt már sejthető, hogy dilettáns senkiháziak gányolták ezt is össze. A „változatos” étrend a dietetikusok kedvenc kifejezése arra, amikor igyekeznek olyan instrukciókat kitalálni, melyeket a páciens hallani szeretne. Egy diéta nem egyenlő az aszkétizmussal, de azért itt miniszterelnökösen szólva kemény megszorítások szükségesek.

A másik baromság: alacsony zsírtartalmú étrend. Na és mi van a szénhidráttal? Ami ezerszer veszélyesebb, ha a zsírosodás folyamatát vesszük górcső alá. Most nem fogjuk, de a lényeg az, hogy kb. általános iskolás szinten van az illető a sporttáplálkozás nevű tantárgyból.

3. Házi receptek!!!

Ez a legjobb rész. Olyan fogyasztórecepteket találtak ezek ki, hogy ihaj!

Igyál meg egy mézes-fahéjas (tehát cukros) italt, és az majd jól leégeti rólad a zsírt:

„Keverjen össze mézet fahéjjal 20g: 2g arányban, és öntse fel hideg vízzel. Fogyasztása elalvás előtt ideális.

Keverjen össze mézet citromlével, és öntse fel vízzel. Fogyasztása reggel, éhgyomorra ideális.
Tiszta méz. Fogyasztása elalvás előtt ideális.”

Tehát igyál cukrot lefekvés előtt, és ahelyett, hogy a logikusnak tűnő zsírosodástól félnél, ez ellenkezőleg, zsírt fog égetni. Mint a mesében.

Jön még egy értelmetlen zagyvaság az alvás közbeni zsírégetésről. Melynek alapja a medvék téli álma (nem vicc!), hisz ezek a derék állatok ilyenkor a zsírtartalékaikból élnek – akkor miért ne működne ez a homo sapiens nevű fajnál is?

„… a medve képes heteken, sőt hónapokon át aludni, étlen-szomjan. Ekkor ugyanis a nyáron és télen összegyűjtött zsírtartalékokból nyeri az energiát. A medvék álmunkban nem aktívak, nem vesztenek izomzatukból és nem is gyengülnek le – a zsírjaikból élnek.”

Nyilván semmi különbség nincs a két élőlény szervezetének működése között. Javaslom, éljünk ezután szénán, mert a lovak is szép izmosak lesznek tőle. Vagy kezdjünk el fotoszintetizálni, hiszen a tölgyfáknak is jól bevált ez a módszer.

A máj szerepe a zsírégetésben?

„A közvetlen elalvás előtti mézfogyasztás és a BIOquant rendszeres használata beindítja a májműködést, gyorsítja a zsírégetés anyagcseréjét, csökkenti a stresszhormonok mennyiségét, és jobbá teszi álmunkat.

A folyamat működési elve a vérben levő glükózhiány csökkentése. A cukrok a belekből a vérbe szívódnak fel, majd a májba kerülnek, és a máj az egyetlen olyan szerv, amely tartalmazza a fruktóz lebontásához szükséges enzimet.

A fruktóz csökkenti a glükóz glikémiás indexét. A fruktóz behatol a májba, kinyitja a glükóz számára a „kaput”, amivel megakadályozza a glükózszint rohamos növekedését és stabilizálja a vér glükózszintjét, így biztosítva az agy számára a rendszeres glükózadagot.”

Aki a máj működésének felturbózásától várja az üdvözítést, durván csalódni fog. Méregtelenítő szervünk ugyanis korlátozott mennyiségben (kb. naponta 50 g-ot) képes cukrot tárolni, de ez vajmi kevés ahhoz, hogy jelentős változást tapasztaljunk.

„Hiteles” tanúsítványok

Természetesen nem csak „fogyaszt”, de számos betegséget is gyógyít ez a szutyok. Olyan „neves” kutatóintézetek igazolták működését, mint például a Shaowei Jia, MD,PhD; Yu Shi, MD; Zhou Gao, MD. 

Peking University Shenzhen Hospital

Nagyon „hitelesnek” tűnő, „forrásmegjelöléssel ellátott” tanulmányok is mind azt sugallják, hogy meg kell venned ezt a 237 ezer forintos készüléket!

„Klinikai tanulmányok”:

1. Klinikai tanulmány-Migrén és Szélütés-Pekingi Egyetem.

2. Németországi Klinikai Tanulmány, Weber

3. Örményországi cikk Gasparyan.

4. Olasz Klinikai Tanulmány. sportorvoslás

5. Diabetes mellitus és displidaemia Tanulmány Oroszország.

6. Sclerosis multiplex Tanulmány Németország.

Már el is hittem, meg is rendelem azon nyomban…

 

Sport és diétás étrend nélkül nem fog menni!

A fogyás nem egyenlő a zsírégetéssel. Nem az az elsődleges, hogy a mérleg kevesebbet mutasson, hanem az, hogy minél kevesebb zsír legyen rajtad. Ezt pedig kizárólag ésszerű diétával és mozgással tudod elérni. Legjobb, ha súlyzós és aerob edzést is végzel.

Ne használj fogyasztószereket, mert legjobb esetben is csak a pénztárcád látja kárát. Rosszabb esetben az egészségedet is veszélybe sodrod. Mindig kételkedj, ha gyanús domainen keresztül, hazugságokkal próbálják rád sózni a legújabb gagyi szarságot. Ha az oldalon nem szerepel az üzemeltetők elérhetősége, gyanakodj. Vagy rendeld meg az egész raktárkészletüket valami kamu címre – de ezt a tippet nem tőlünk hallottad.

(A tippet köszönjük Rolandnak. Ha te is találkoztál már olyan átveréssel, amiről még nem írtunk, kérjük, jelezd nekünk e-mailen: testepitek@testepitek.hu, vagy Facebookon)

 

 

Célok nélkül edzel? Sok jóra ne számíts!

Kalóriaszámlálás? Felejtsd már el végre!

Narancsbőr? Irány diétázni!

Nem hiányzik valami az étkezéseidből? 

A szénhidrátok fajtái

Diétás étrend

Testépítés és vízfogyasztás – miért kell ennyit vedelnünk?

Szentségtörés-e, ha néha kimarad az edzés?

Mikor használjunk gurtnit?

Felesleges gyakorlatok, melyekkel csak az idődet vesztegeted

Elhanyagolt izmok – lehet, hogy ezért stagnálsz?

Profi edzéstervek – érdemes ezeket követni?

 

 

 

Szerző

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük