BerryFit fogyasztószer
Átverések, kamu fogyasztószerek

BerryFit fogyasztószer – magyar miniszterrel reklámozzák az év kamuját

A BerryFit nevű kamuszerrel seftelő oldal kimaxolta a kreténséget. Ilyen gyökérség tényleg nem terem minden bokorban. Szóval van ez a BerryFit nevű, fogyasztószernek csúfolt termék, amelyet már muszáj a korábban piacra dobott szarságoknál is ordenárébb hazugságokkal eladni, hiszen egyre magasabb ugye a mérce.

A BerryFit összetevői

Mi a fene lehet ebben, hogy ennyire „hatásos”? A leírás szerint persze semmi különös, íme az állítólagos összetevők:

Articsóka kivonat: Az antioxidánsban bővelkedő articsóka természetes úton méregteleníti a testet, serkenti a zsírégetés folyamatát és segít a szervezetben lévő felesleges folyadék eltávolításában. Ez a kivételes alkotóelem egész napra elegendő energiával látja el a testet.

Ja, persze, mert a méregtelenítés az csak úgy megy, hogy beveszek egy pirulát. És mi az, hogy elengendő energiával lát el? Mennyi? Egy csepp, vagy egy liter? Azt meg hagyjuk, hogy a zsírégetés beindulásához kalóriadeficit és mozgás kell, nem ilyen baromságok.

Forskolin: A forskolin aktiválja a testzsír lebontását segítő enzimeket, majd energiává alakítja azokat. A felgyorsult anyagcserének és az étvágycsökkenésnek köszönhetően, a hőn áhított fogyás rövid időn belül megkezdődik!

Naná, főleg az étvágycsökkentéssel „lehet” ám előnyös testösszetételt elérni. Az éhezés pont az ellen van, hogy a szervezet a számára feleslegesnek tűnő izom helyett zsírt bontson, ha negatív a kalóriaegyenlegünk.

Almapektin: Az almapektin az emésztés során géllé alakul és összeköti a szervezetbe bevitt zsírokat, melynek köszönhetően meggátolja azok lerakódását. Az almapektin növeli a teltségérzetet, ezért mellette a kisebb ételadagok is bőven elegendőek lesznek számodra.

Kiszelektálja a zsírokat, mert ez az anyag annyira intelligens! A teltségérzet növelése még nem garancia arra, hogy az illető normális ételeket fogyaszt majd.

Kamuképek, és egy miniszter is felbukkan

A BerryFit is a szokásos kamu előtte-utána képekkel és ál-facebookos kommentekkel igyekszik elhitetni a fogyni vágyókkal, hogy diétás étrend és mozgás helyett ezt a pirulát válasszák.

Itt van például állítólagos „Orsós Tamara”, aki persze igazából nem is magyar, hanem egy Jessica nevű fitneszedző kuncsaftja, Instagramról lelopva.

BerryFit fogyasztószer

 

BerryFit fogyasztószer

Ismét csak a kínzó kérdés: ha ez a szer annyira fasza, akkor miért van szükség máshonnan lopott képekre?

Természetesen Takács Csilla és Balogh Szabina sem valós személyek, bárki rájuk kereshet, és azt látja, hogy motivációs oldalakon osztogatják a lányok fotóit, közük nincs Magyarországhoz.

BerryFit fogyasztószer Megjelenik egy nagykutya is, a kamuoldal szerint ez a bizalomgerjesztő figura nem más, mint az egyik legnagyobb magyarországi gyógyszertárlánc tulajdonosa. Melyiké? És ennél szegénynek már csak a neve viccesebb, a jó negyvenesnek tűnő fazon a portál szerint a Varga Noel névre hallgat…

BerryFit fogyasztószer

Ez a fickó természetesen nem létezik, a nevére rákeresve semmiféle releváns találat nem ugrik fel. Meg ugye a Noel név sem 40 évvel ezelőtt volt divatos, hanem manapság éli fénykorát.

Egy másik kamuoldalon Borbély Krisztián néven fut:

BerryFit fogyasztószer

De ami a legkomolyabb, hogy szerencsétlen ex-emberi erőforrás miniszterünket, Balog Zoltánt is „megkérdezték” a szerről, annak kapcsán, hogy a szemét gyógyszertárak nem hajlandók forgalmazni.

Balog ezt felelte:

BerryFit fogyasztószer

Hát nem óriási ötlet?

A termékre ahogy azt illik, „épp a mai napon” érvényes egy hatalmas akció, továbbá azzal is kecsegtetnek, hogy aki ezen az oldalon keresztül rendeli meg, akkor megkapja az 50%-os támogatást is a Magyar Emberi Erőforrás Minisztérium jóvoltából.

Aki nem hiszi, az annyit is ér, és járjon szépen utána!

De akkor hogyan lehet lefogyni? Ugye csak vicc, hogy ez a szuper termék sem ér semmit?

Nem, nem az. Színtiszta átverés ez is, a lehető legpofátlanabb fajtából.

Zsírt égetni sport és helyes étrend nélkül nem lehet. Minimum diéta és aerob edzés kell, de a legjobb eredményt akkor érjük el, ha heti 2-3 súlyzós edzést is beiktatunk. Hogy miért? Mert így minimálisra csökkenthetjük az izomveszteséget, és a leadott kilók ténylegesen a fölös zsírszöveteink lesznek.

Az aerob edzés a leghatékonyabb zsírégető mozgásforma. Mivel ilyenkor nem történik számottevő izommunka, szervezetünk az izomban tárolt szénhidrát (glikogén) helyett zsírból fedezi az energiát.

A diéta pedig azt jelenti, hogy kiiktatjuk az egyszerű szénhidrátokat, ha nem ketogén diétán vagyunk, akkor a telített zsírokat is, és a többi tápanyagra vonatkozó napi szükségletet testtömegünkhöz viszonyítva precízen kiszámoljuk.

Sose rendelj olyan szert, ami hasonló csodákat ígér, mint ez itt. Sem izomnövekedés, sem zsírégetés nem létezik befektetett munka (edzés, rendes étrend) nélkül.

A tippet köszönjük Tibornak. Küldjetek még bátran ilyesmiket e-mailen:testepitek@testepitek.hu, vagy Facebookon, üzenetben. Állítsuk pellengérre a csalókat!

Ha személyre szabott étrendre és edzéstervre van szükséged, írj a testepitek@testepitek.hu email címre, vagy keress minket Facebookon, és pár napon belül megkapod a tervet. Ezek az egyéni étrend/edzésterv-írás szabályai, feltételei

Szerző

Még szintén kedvelheted...