Bereczki Krisztián koksz
Dopping

Bereczki Krisztián rendbe tette a „kémiát” – Őszinte beszámoló a kokszkúráiról

Bár manapság már nem annyira megy ritkaságszámba az ilyesmi, azért mégis rendre felkapjuk a fejünket, ha egy ismert sportoló az általa használt tiltott szerekről beszél (minden bizonnyal) teljesen őszintén és kendőzetlenül.

Persze most sem egy úszó, vagy atléta, neadjisten focista (ők mindig tiszták, és sosem doppingolnak) csapott bele a sűrűjébe, hanem ismét egy testépítő. Bereczki Krisztián Youtube-videójában újdonsült kokszgurujával, @Modern Bulking Zolival ismertette, hogy mi volt a gond a régi kúrájával, és milyen változtatásokat kellett tennie.

A „kémia” az offszezonban úgy nézett ki idén: Enantát+Boldenon, amiről Bereczki szerint később kiderült, hogy totálisan szar párosítás. Tavaly pedig Sustanon és Deca ment szezonon kívül. Utóbbi kombinációval kapcsolatban Bereczki Krisztián azt emeli ki, hogy totálisan hazavágják a libidót. Gyakorlatilag 5-10 perc erekció után bepuhul a pénisz – magyarázza.

Németh István: „így kokszolj ésszel” – videó

A Boldenonnal egyéb problémák is vannak: mivel ez egy vérszegénység elleni szer, a vér elég komolyan be tud tőle sűrűsödni – hangzik el a videóban. Krisztiánnak olyan magas lett a vörösvérsejtszáma, hogy le kellett belőle csapolni, nehogy szívinfarktust vagy sztrókot kapjon.

Zoli szerint a Boldenon izomépítés szempontjából a világ leghaszontalanabb szteroidja. Többek között azért, mert akkora mennyiségben kell használni, hogy hasson, hogy a mellékhatások jócskán ellensúlyozzák a szer pozitív hatását.

A videóban szó esik még az inzulinnal való bűvészkedésről és ennek veszélyeiről, a rossz minőségű tesztoszteron használatáról, Krisztián vérképéről, a magas szénhidrát miatti Candida-túltengésről, és ennek az ösztrögéntermelésre gyakorolt hatásáról.

A felelőtlen hobbigyúrósoknak szánt figyelmeztetésül azt is elárulták, hogy Bereczki Krisztián jelenleg 135 kilósan heti 1500 mg tesztoszteront tol, mellé megy az inzulin és a növekedési hormon. Zoli szerint száz átlagos edzőtermet látogató kokszos közül legalább negyven többet nyom ennél.

Mindenki, aki 750 mg. tesztoszteron/hétnél többet használ növekedési hormon és inzulin nélkül, az elmebeteg

– osztotta meg véleményét a nézőkkel a videó végén a szakértő.

https://www.youtube.com/watch?v=w0xWCoohdDs

 

Még szintén kedvelheted...