Bulvár Események

Bekészült Kathi Béla és Bohos Kornél, popsik, Drugs Bunny, William Bonac – ilyen volt a 2022-es Muscle Beach

A 10. alkalommal megrendezett Scitec Muscle Beach idén is megrengette a Balaton-partot – olvasható a szervezők portálunkhoz eljuttatott közleményében.

Augusztus első hétvégéjén Siófokon gyűlt össze a Team Scitec színe-java: William Bonac, Oksana Grishina, Sergi Constance, Kathi Béla és Bohos Kornél is feltűnt a Plázson. Az izmok fesztiválján nem volt hiány programokban, a nyílt edzéseken és szemináriumokon kívül megrendezésre került a Scitec Power Challenge, a Scitec Raw, a CESA® Strongman Premium Liga Scitec Muscle Beach Kupa és a Mr. és Ms. Muscle Beach verseny is.

Scitec Muscle Beach 2022

A szervezők által megosztott kisfilmben az említett sztárok mellett Drugs Bunny is felbukkan:

A 2 napos rendezvény során 15 ezer ember látogatott el a Scitec Muscle Beach 2022-re, ahol szemináriumok és nyilvános edzések is várták a résztvevőket. Volt olyan pillanat, amikor 20 Team Scitec sportoló edzett együtt. Az is bebizonyosodott a hétvégén, hogy a testépítés nem ismer határokat, kezdők és profik, férfiak és nők, fiatalok és idősek együtt élvezték a programokat.

„Ez az esemény egy motiváció-löket, amit abból nyerünk, hogy közös, minőségi időt töltünk el olyanok társaságában, akikkel akkor is félszavakból értjük egymást, ha nem is találkoztunk korábban. Amellett, hogy itt testközelből találkozhatunk a sportszerető közönséggel, nagyon fontos, hogy a testépítésben, erőemelésben olyanok is kipróbálhatják magukat, akik nem profi versenyzők, de szeretnének belekóstolni a versenyzés világába. Ez egy igazi sportünnep a súlyzós edzés szerelmesei számára és az, hogy az esemény már tizedik alkalommal kerül megrendezésre, azt mutatja, hogy nagy érdeklődés van Magyarországon az edzőtermi edzés iránt”

– mondta el a magyar testépítés egyik ikonikus alakja, Kathi Béla a Team Scitec színeiben.

A Muscle Beach-en 2. alkalommal rendezték meg az indulásától nagy népszerűségnek örvendő Scitec Power Challenge-et, mely a súlyzós edzést végző hobbisportolóknak ad lehetőséget arra, hogy megmérettessék magukat.  A versenyre, ahol pusztán önmagával mérkőzik meg az induló, a hétvégén 283-an neveztek, köztük 199 amatőr és 84 versenyző. 154-en küzdöttek egyedi, 129-en pedig a komplett kategóriában, amely során 5 versenyszámot kell teljesíteni: guggolás, fekvenyomás, felhúzás, mellről nyomás és húzódzkodás (férfiak) vagy állva bicepsz (nők).

A Scitec Raw versenyre összesen 252 nevezés érkezett, az erőemelés szabályrendszere szerint 127-en fekvenyomásban, 125-en pedig felhúzásban mutatták meg a nyers erejüket. A Muscle Beach állomásaként szolgált egy nagyon fontos versenysorozatnak is: a CESA® Strongman Premium Liga Scitec Muscle Beach Kupa jelenleg hazánk legerősebb, leghosszabb ideig tartó és a versenyszámok tekintetében is legváltozatosabb strongman versenye, ahol egy élő erősember legenda, a litván Zydrunas Savickas is tiszteletét tette.

A Mr. és Ms. Muscle Beach verseny idén a Men’s Physique, Bikini és Wellness kategóriák mellett új, tehetségkutató bodybuilding kategóriával bővült. Összesen 36 versenyző állt színpadra.

Szerző

Még szintén kedvelheted...