5XXL Elite átverés
Átverések, kamu fogyasztószerek

Az Olvasó leleplez: az 5XXL Elite átverés

Sziasztok!

Rendszeresen olvaslak Titeket és nagyon sokat tanulok Tőletek!
Köszi!

Ezt a lenti szösszenetet hálám jeléül küldöm.

Egy dolog tuti!

Olyan isten nincs, hogy ettől valaki egy hónap alatt 10 kg izmot építsen! (Ettől se !)
Mert, -ugye – természetesen most sincs más dolga a sok lusta hiszékenynek, csak bekapkodni pár szemet ebből a koffeinnel ( guarana ) megküldött, L-arginin, kreatin „kreálmányból” és már magától olvad a zsír és épül az izom.

5XXL Elite átverés

De higgyük el bátran, hisz olvashatjuk a cikkben, hogy ezt olyan alkimisták állítják, ” akiknek sikerült a zsírt izommá alakítaniuk! ” Nem is értem, miért nem inkább aranyat próbálnak zsírból nyerni…kevesebb kárt okoznának.

Testépítő szereket gyártó cégeknek felül kéne vizsgálniuk a reklámkampányaikat, hisz ezerszer különb, hasonló cuccaik vannak – csak ők nem hazudnak mellé csodákat.

Az, hogy fehérje is kéne a meséhez, sehol nem kerül említésre sem. ( szegény kreatin el nem tudom képzelni, mit csinál magában )
Az edzés meg egyenesen időpocsékoló szentségtörés!

Tudjátok, ahogy írom, egyre jobban belelovalom magam.
Nő vagyok és mindig kíváncsian olvasom a csajok kommentjeit az aktuális csodabogyók alatt.

Megdöbbent a naivitás és a hiszékenység. A cikk alatt megjelenő kommentekről csak remélni tudom, hogy beépített emberek írják és nem civilek…
80% még mindig elhiszi, hogy a „legújabb amerikai egyetemi kutatások” 1 hónap alatt fogják leolvasztani az évek alatt elkövetett süti evés, chips-zabálás, piázgatás miatt felhalmozott zsírpárnákat és KOCKÁS HASAT csinálnak!

Amúgy, a pasik is szedik ám, csak azok nem verik nagy dobra, illetve azt hazudják, hogy használt…így nem olyan ciki, amikor kiderül, szart sem ér, hogy kemény munka nélkül nincsen siker.
Sem a sportban, sem az élet egyéb területén.

További jó munkát kívánok!

Sziasztok,
Antal Évi

Évinek köszönjük a tippet, remekül átlát a szitán. Reméljük, egyre többen vagytok már, akik nem csak saját álláspontotok megerősítésére használjátok leleplező cikkeinket, hanem szerényebb tudással bíró ismerőseiteket is igyekeztek a helyes irány felé terelni.

Az 5XXL Elite egy kevésbé kidolgozott példája a tipikus fogyasztó/izomtömegnövelő szeres átveréseknek. A kommentek természetesek egytől egyig kamuk, elég csak a neveket megfigyelni.

Mind egy kaptafára van kitalálva, és érdekes módon, az utolsó öt hozzászóló ugyanabban a másodpercben küldte el a naná, hogy tökéletesen elégedett véleményét. Biztos paranoiásak vagyunk, és ez egy teljesen véletlen eset…

Aztán itt van ez a megnyerő külsejű fiatalember, aki az oldal állítása szerint Bordás Mátyás, a „sport részleg főnöke”.

Szerző: a SPORT részleg főnöke.
Bordás Mátyás

Tényleg a hasunkat fogjuk már a röhögéstől, de miféle sportrészlegről van itt szó? És ki az, akinek a hivatalos munkaköre az, hogy „főnök”? Ha a képre Google képkeresővel rákeresünk, máris kiderül, honnan lett lenyúlva. A fotó természetesen nem Bordás Matyit ábrázolja, hanem egy Jeff Halevy nevű ismert személyi edzőt.

Ennyit a hitelességről, ti pedig küldjetek továbbra is hasonló átveréseket, meg bármit, amiről úgy gondoljátok, hogy pofátlanul szeretnének vele minket, izmosodni és szálkásodni vágyókat.

E-mail: testepitek@testepitek.hu

Facebook: https://www.facebook.com/testepitek

Nidora – gyors fogyás diéta nélkül?

Garcinia Loss – „fogyasztószer” hiszékenyeknek

Facsard le magadról a zsírt – Az XGrip Trainer átverés

Xtreme Gain – a kockahas átverés

Szerző

Még szintén kedvelheted...

2 hozzászólás

  1. jó napot Gulyás Zoltán hivnak, és szeretném megrendelői egy áruta neve 5xxl elite kapszula ,csak hogy németorszagba élek még rendelhetem ideig vagy pedig Magyarországon tudnám?

    1. testepitek says:

      Nem olvastad a cikket, te hülye?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük