Bulvár

Arnold üzent az őt lerúgó idiótának, aki lehet, hogy megússza az ügyet

Mint arról beszámoltunk, egy vadbarom páros lábbal rúgta hátba Arnold Schwarzeneggert Dél-Afrikában, az Arnold Classic Africa sportversenyen. A 71 éves hollywoodi színész éppen fotókat készített rajongóival, ekkor érte a támadás.

Schwarzenegger az incidens után Twitter-oldalán nyugtatta meg rajongóit, hogy nem esett baja.

Köszönöm, hogy törődtök velem, de nincs miért aggódni. Azt hittem, csak a tömeg lökdösődött, ami elég sokszor előfordul. Csak akkor jöttem rá, hogy megrúgtak, amikor én is megnéztem a videót. Örülök annak, hogy ez az idióta nem zavart meg engem snapchatezés közben”

– írta Arnold, aki aztán tulajdonképpen támadója ellen is írt egy posztot a Twitteren.

Tegyetek meg nekem egy szívességet: ahelyett, hogy megosztjátok azt a videót, amiben megrúg engem egy ember, aki csak hírnévre vágyik, inkább nézzétek meg az @ArnolsSports sportolóit, mint például ezt a fiatal hőst, aki az élő példa arra, hogy a mozgás mindenkié, aki megérdemli, hogy híres legyen

– írta a fenti videóhoz Arnold Schwarzenegger.

Később arról is beszámolt, hogy nem tereli jogi útra az ügyet, mert az élet megfizet az ilyen alakoknak. Azt mondjuk nem tudjuk, hivatalból nem kell-e enélkül is vádat emelni az elkövetővel szemben, dél-afrikai jogból nem vagyunk annyira pengék.

 

Szerző

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük