Bulvár

Arnold tényleg kivert kutyaként csövezett egy szálloda előtt?

Kattintásvadász portálokon rendre előkerül ez a sztori Arnold Schwarzeneggerről.

A szöveg így szól:

Ezt a képet Arnold Schwarzenegger posztolta, azzal a felkiáltással, ‘hogy megváltoztak az idők’. Arról van szó, hogy mikor California kormányzója volt, egy hotel azt mondta neki, ide bármikor jöhet, mindig lesz egy szoba számára, ahol vendégül látják majd. Úgy tûnik, azt elfelejtették hozzátenni, hogy az ajánlat csak befolyásos kormányzóként érvényes, mivel mikor ellátogatott a hotelbe – immár volt kormányzóként, a hízelgô ajánlat mégsem élt. Szóval Arnold fogott egy hálózsákot és leheveredett a szobra alá, hogy mindenkit emlékeztessen – nem maradsz örökké az, akinek most érzed magad. Az emberek barátságosak, amikor fontos vagy számukra, de ha már nem szolgálod az elônyüket, nem törôdnek veled többé. Ha nem is minden ennyire negatív, az alábbi néhány sor nagyon igaz.

‘Mikor fontos pozícióban voltam, az emberek mindig udvaroltak nekem, de miután elvesztettem ezt a pozíciómat, elfeledkeztek rólam és nem tartották be az ígéreteiket. Ne bízz a pozíciódban, vagy a vagyonodban, sem az erôdben vagy az intelligenciádban, nem tartanak örökké.’”

Érzelmeket felkavaró fotó is jár mellé (Curtistől kölcsönözve, aki szintén bevette a sztorit):

Arnold hajléktalan

Hogy mi az igazság? Néhány kattintással te is kiderítheted, ha rákeresel a hír valóságtartalmára, de az e témára szakosodott urbanlegends.hu megspórolta neked az időt és energiát.

Tehát a sztori:

A Snopes fedte fel először: a fotó ugyan eredeti, de a hozzá kapcsolt történet kitaláció.

A kép 2016 januárjában készült az ohiói Columbusban, és a háttérben nem is egy hotel, hanem a város konferenciaközpontja található.

A fotót eredetileg Arnold Schwarzenegger tette közzé instagramos oldalán, azzal a vicces felirattal, hogy az idők változnak.

Ehhez a humoros poszthoz költötték hozzá 2018 elején a fenti, elgondolkodtatónak szánt történetet.

Milyen erős volt Arnold Schwarzenegger?

 

Még szintén kedvelheted...