Arnold Schwarzenegger az ATV-ben
Edzés

Bajban az edzőtermek – élő adásban hívták fel Magyarországról Arnold Schwarzeneggert

Ha nem érkezik mentőöv, sokan lehúzhatják a rolót. Mint arról korábban beszámoltunk, petícióban kérik a kormányt a magyarországi edzőterem-tulajdonosok, hogy nyújtson nekik érdemi segítséget a karanténidőszak alatt. Mint ismert, a termeket a koronavírus-járvány tavaszinál sokkal durvább második hulláma miatt bezáratták.

Szedlacskó Ádám, a Flex Gym tulajdonosa az ATV Egyenes beszéd című műsorában elmondta, számos edzőterem-tulajdonos a miniszterelnökhöz és a sportért felelős államtitkársághoz fordult a lezárások miatt előállt veszteségeik enyhítését kérve. És ha már itt volt, iPadjéről felhívta Facetime-on Arnold Schwarzeneggert.

Arnold – aki 2015 óta haverja és rendszeres sakkpartnere Szedlacskónak – a magyar teremtulajdonosokkal hasonló véleményen van, szerinte sem jó ötlet a teljes zárás, hiszen távolságtartással, maszkviseléssel, szellőztetéssel és fertőtlenítéssel megoldható lenne az edzőtermek biztonságos működtetése.Egyébként Amerika-szerte, így Kaliforniában is hasonló gondokkal küzdenek a fitnesztermek tulajdonosai. Arnold persze meg tudja oldani az edzést, és rendszeresen oszt is meg videókat. Nemrég szívműtéten is átesett.

Szedlacskó Ádám azzal is érvelt, hogy az edzés erősíti az immunrendszert, és pont járványidőszakban még inkább szükséges lenne edzeni. Bízik abban, hogy január 11-én meg tudnak nyitni az edzőtermek.

Még szintén kedvelheted...