Versenyek

Arnold Classic 2016 – Eredmények

Végre egy izgalmas Arnold Classic versenyen vagyunk túl! A profi testépítés második legnívósabb megmérettetésén – mintegy kárpótlásul – elindult az a Kai Greene is, aki a tavalyi Mr. Olympiát képes volt kihagyni, jobbára a saját hülyesége miatt. Na meg persze kellett az ideire is a kvalifikáció, amit egy Arnold-győzelemmel már év elején megszerezhetett.

 

A versenyről dióhéjban

Sokat, talán túl sokat is vártunk a testépítésben még ifjúkorúnak számító Justin Comptontól, aki felkészülési képei alapján durva tömeget pakolt magára az utóbbi hónapokban. Helyette Kai első számú kihívójává Cedric McMillan lépett, aki kétségkívül az idei év üde színfoltja.

Sokak szerint Cedric-nek kellett volna nyernie, és az előzsűrizés után talán vezetett is. A szabadpózban viszont Kai bizonyult jobbnak. Cedric egész biztos, hogy élete legjobb formáját hozta.

Csakúgy, mint a verseny meglepetésembere, az ausztrál Joshua Lenartowicz, aki harmadik helyen végzett, lenyomva ezzel a korábban minimum a dobogó minimum második fokára várt Comptont. Ráadásul olyan tapasztalt versenyzők végeztek mögötte, mint Branch Warren, vagy a szintén meglepetésre a mezőny végén kullogó Toney Freeman és Johnnie Jackson.

Az első három helyezett, balról jobbra: Cedric McMillan, Kai Greene, Joshua Lenartowicz

Cedric, Kai és JoshuaAA

A végeredmény:

1. Kai Greene
2. Cedric McMillan
3. Joshua Lenartowicz
4. Justin Compton
5. Branch Warren
6. Juan Morel
7. Maxx Charles
8. Evan Centopani
9. Lukas Wyler
10. Cody Montgomery
11. Johnnie Jackson
12. Toney Freeman

 

 

 

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük