Moustafa Ismail
Blog

A világ legnagyobb bicepsze? Most lehet hányni!

Moustafa IsmailMoustafa Ismail, egyiptomi idióta a napokban világsztár lett. Nem mást állít róla a hazai és külföldi szennymédia, mint azt, hogy ő rendelkezik a világ legnagyobb bicepszeivel. Szomorú, hogy szinte senki nem képes józan ésszel felmérni a helyzetet, és belátni, ez a marharépa tele van synthollal.

Popeyehez hasonlítják ezt a szerencsétlent, aki elmondja azt is, hogy már 10 éve edz, és a mesebeli spenótzabáló tengerésszel ellentétben csirkemell képezi étrendjének alapját. Az a tény, hogy Popeye nem a bicepszéről, hanem hatalmas alkarjáról híres, szinte mellékes.

 

„Izmainak” amorf formája már eleve árulkodó, főleg a tricepsznél. Mintha alul és felül is bicepsze lenne… Elmondása szerint 79 centisek a felkarjai, ehhez képest az alkarok egy átlagember méreteivel vetekednek. Senki nem tud a többi izmától függetlenül ekkora karokat építeni. Szenzációhajhász lapok számára tökéletes a sztori. Bár valóságtartalma egyenlő a nullával, elcsámcsoghatnak rajta a testépítést csak hírből ismerő olvasók.

Ez még nem minden! Ismail a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült, mint a „világ legnagyobb izmos karú” embere. Legalább nekik lehetett volna egy kis eszük.

 

Nem neked való a testépítés, ha…

Idióták az edzőteremben II.

Testépítő vagy? Vagy csak egy hisztis kislány?

Miért hányok manapság az edzőtermektől?

 

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük