Átverések, kamu fogyasztószerek

A leghülyébbek 70 ezret is képesek voltak fizetni a kamu zsírbontásért

Hogy egy ótvar közhellyel indítsunk: ezért tart itt a világ. Vagy fogalmazzunk úgy: ezért néztek ki még mindig szarul.Orvosi végzettség és bármiféle szakmai hozzáértés nélkül kínált kozmetikai beavatkozásokat egy újpesti nő saját lakásán. A kuruzsló az interneten hirdette szolgáltatását, alkalmanként 10-70 ezer forint ellenében fecskendezett áldozatai bőre alá kizárólag külsőleg használható kozmetikai szereket.

A nő ellen jogosulatlan zsírbontó kezelés miatt emelt vádat az ügyészség egy nő és élettársa ellen – közölte a Fővárosi Főügyészség hétfőn.

A vád szerint a 38 éves, orvosi végzettséggel nem rendelkező nő   2015-től 2017 nyaráig jogosultság nélkül rendszeresen végzett szakorvosi kompetenciába tartozó zsírbontó kezeléseket. A kezelések során olyan kozmetikai termékeket fecskendezett a bőr alá, amelyek előírás szerint csak külsőleg alkalmazhatók.

A vádlott szolgáltatását az interneten hirdette,  16 emberen – elsősorban nőkön – végzett kezeléseket egy újpesti lakásban, és a szolgáltatásért tízezertől hetvenezer forintig terjedő összeget fizettek neki.

A Budapesti IV. és XV. Kerületi Ügyészség a nővel és élettársával mint bűnsegéddel szemben kuruzslás miatt nyújtott be vádiratot a bírósághoz – tudatta közleményben a Fővárosi Főügyészség

– olvasható a közleményben.

Mennyire kell hülyének lenni, hogy beszopj egy ekkora hazugságot?

A tapasztalatok szerint minden 2-3. ember elhiszi, hogy befektetett munka és energia nélkül eredményt lehet elérni az ehhez hasonló átverésekkel.

Hisznek a csodában, miközben kettőig nem tudnak számolni. Nem gyanús, hogy egyre több az elhízott ember, és valahogy egyik idiótaság sem képes lefogyasztani a tömegeket. A speedfitnesstől a kockahas gépen át a 90 napos diétáig mind azért született, hogy átverjék a laikusokat, és a lehető legtöbb pénz lehúzzák róluk.

Jól jegyezd meg: befektetett munka nélkül nincs eredmény. Egy okos étrenddel és rendszeres testmozgással szenvedés nélkül tudod csökkenteni a testzsírodat.

Ha ésszel, szenvedés nélkül szeretnél elérni tartóst fogyást, írj a testepitek@testepitek.hu email címre, vagy keress minket Facebookon, és pár napon belül megkapod az étrendet és/vagy edzéstervet. Ezek az egyéni étrend/edzésterv -írás szabályai, feltételei

 

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük