Átverések, kamu fogyasztószerek Dopping

60 centis felkar, de hogyan? Egy idióta Oroszországból


60 centis felkarja – pláne szárazon – csak néhány profi testépítőnek van, de itt van ez az orosz srác, aki már 21 éves korára elérte ezt a lenyűgöző méretet. Ugye, milyen gyönyörű lett?A 21 esztendős Kirill Tereshin egy rendkívül buta élőlény. Nem is titkolja, hogy a testének többi izmához képest rohadtul aránytalan karjait nem a jó kaja+megfelelő edzés kombinációjának köszönheti. De még csak nem is a koksznak, hanem a még ennél is alávalóbb Synthol (szintol) van mögötte. Ez az anyag egy olajszármazék, amit a barom magába fecskendez, és ez lesz az eredménye. A cuccról itt írtunk bővebben, ki ne próbáld, mert amellett, hogy semmi értelme, még veszélyes is!

A dologban van még csavar. Kirill nem gyári, hanem házilag kotyvasztott Synthollal lövi magát. Míg a rendes Synthol 85% steril olaj, 7,5% lidocain és 7,5% alkohol, a srác egy olcsóbb verziót készített magának olívaolajból, hogy huszadannyi költségből kihozza.

Az egykori katonából lett hülyegyerek az Instagramon nyomul, és szemérmetlenül mutogatja magát:

 

Ki a fene hiszi el, hogy ezek természetes „izmok”? A hülye is látja, hogy a teste többi része viszonylag satnya, és a két felkar kegyetlenül aránytalan hozzájuk képest.

Az orvosok már figyelmeztették Kirillt, hogy jó eséllyel amputálni kell majd a karjait, és nem csak a lebénulás veszélye fenyeget, amire a fiú csak legyintett.

Mivel a karjai már most gyulladásban vannak, egy nap tályog fog kialakulni, ami akár még stroke-hoz is vezethet az esetében. A karjába már befecskendezett keverék még 5-7 évig a szervezetében marad, még akkor is, ha többször nem használ ilyen injekciót – idézi a Daily Mirror Jevgenyij Lillint. Egy másik doki azt mondja, a karjaiban már oly mértékben megváltozott a szövetállomány, hogy csak az amputáció jöhet számításba.

Kirill természetesen nem áll le, hiszen oly messze még az áhított 68 centis körméret. Amíg nem éri el ezt a felkarméretet, az eddigi hat liter cucc mellé még befecskendez egy kicsit. Akkor is, ha beledöglik.

Szerző

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük