3d chili
Egyéb

3D Chili – vigyázz, átverés!

Az úgynevezet „3D Chili rendszer” megannyi rokonához hasonlóan egy ócska parasztvakítás.

Potenciális vásárlók figyelmébe ajánljuk a termékre aggatott óvatos jelzőt: „fogyást támogató”. Ez jogilag valószínűleg rendben van, ám az emberek jelentős része ostoba, és ebből azt szűri le, hogy majd ETTŐL a szertől fog lefogyni.

3d chili

Hisz’ nincs is annál kényelmesebb, ha nem kell csinálni semmit, az ember testéről csak úgy olvadnak le a kilók (ugye a többséget csak az érdekli, amit a mérleg mutat).

Mit „tud” a 3D Chili?

Az ígéret óvatos:

„Megtisztítja” szervezetünket a méreganyoktól – meg a nénikédet tisztítod te, aztat! A szervezetünk nem piszkos, a mérgektől az emésztőrendszerünk (főleg a májunk) tisztít meg. Ráadásul a „megtisztulásnak” vajmi kevés köze van a fogyáshoz. De a tájékozatlan emberek persze csont nélkül beveszik – te semmiképp se tedd!

„Segíti az emésztőrendszer munkáját” – nahát, és hogyan? Arra már nem terjed ki a leírás. Itt is megjegyeznénk, hogy az emésztés köszöni szépen, jól van, és nincs szüksége segítségre. Nem ettől fogsz lefogyni!

„Gyorsítja a zsírégetést” – mivel, hogyan? Plusz kalóriákat nem égetsz el vele, enélkül nem fogsz jobban zsírt égetni. Ótvar kamu az egész!

A rossz hír az, hogy a 3D Chili nem fog ebben segíteni neked. Nézzük csak meg, mit tartalmaz ez a „csodaszer”.

Nos, ezt ügyesen titkolják. Annyit említenek a honlapon, hogy van benne omega-3 zsírsav, meg „egyes fűszerek”. Hűha, mekkora találmány. Természetesen ezeknek semmiféle szerepe nincs a zsírégetésben, hiszen a tápanyagbeviteltől és az elégetett kalóriamennyiségtől függ, hogy merre mozdul el a testsúlyod. Meg aztán vannak olyan „apróságok”, hogy ha alacsony a fehérjebevitel, jelentős mennyiségű izmot is vesztesz, ez pedig lassab anyagcserét és végső soron a hízékonyság növekedését eredményezi. De ekkora „magasságokba” már végképp felesleges menni most.

„De ezek a „bloggerek” már lefogytak!”

Hát, igen, szerepel itt „referenciaként” néhány érdekes szerzet, fene tudja, valóban léteznek-e.

Itt van például egy „blogger az Everyday-Runaway-ből„. Hogy mi a nyavalyából? Mintha annyira kézenfekvő lenne. De még csak neve sincs a szőkeségnek.

3d chili

„Kovács Edit” – már ha létezik, a Google nem dobott ki róla semmit – meglehetősen szégyellős, csak az arcát mutatja. Ez amúgy elmegy egy „előtte” képnek is:

3d chili

No meg „Zsófi az I Love Make Up-ból” – hát ez is mi a franc lehet? Semmi nyoma az internet bugyraiban.

Ha mégis léteznek, akkor csak simán felbérelték őket, hogy adják az arcukat egy fogyáshoz – helyesebben zsírégetéshez – teljesen haszontalan valamihez.

Szerencsétlenek, legalább egy előtte-utána kamuképet raktatok volna a cikkbe…

Természetesen a 3D Chili forgalmazója nem bízza a véletlenre, jár a cucc mellé étrend – amivel kapcsolatban szintén nincsenek illúzióink, arra biztosan jó, hogy pár kiló izmot és minimális zsírt lefarag a szerencsétlen vásárlókról. Hogy aztán újult erővel, kiéhezve essen neki egy nagy tányér pacalpörköltnek nokedlivel.

Konklúzió a 3D Chilivel kapcsolatban

Semmilyen szer nem fogy lefogyasztani, sem leégetni a zsírt rólad. Aki ezt állítja, egyszerűen hazudik.

Ha létezne ilyesmi, nem lenne már elhízott ember a világon, ráadásul az e téren első Egyesült Államokban is hihetetlen lenne, hogy ilyen hülyék az emberek, és még mindig nem próbálták ki ezt a csodaszert. Vagy bármelyik társát, a Regenortól a Choco Lite-on át az összes hitvány, és roppant kártékony átverésig.

A tippet köszönjük olvasónknak. Küldjetek még bátran ilyesmiket e-mailen:testepitek@testepitek.hu, vagy Facebookon, üzenetben. Állítsuk pellengérre a csalókat!

Ha személyre szabott étrendre és edzéstervre van szükséged, írj a testepitek@testepitek.hu email címre, vagy keress minket Facebookon, és pár napon belül megkapod a tervet. Ezek az egyéni étrend/edzésterv-írás szabályai, feltételei

 

Szerző

Még szintén kedvelheted...