Bodybuilders are
Blog

2013 legfurcsább keresőkifejezései

Bodybuilders areÍgy év vége felé jó mókának ígérkezik egy kis visszatekintés az elmúlt 12 hónap legviccesebb keresőkifejezéseire. Tudjátok, ez az, amit beírtok a Google, Yahoo, Bing stb. internetes keresőkbe, ha valamire kíváncsiak vagytok. Lássuk, a Testépitek.hu-ra milyen izgalmas úton lehetett még idén eljutni a testépítéssel, étrenddel vagy diétával kapcsolatos kulcsszavakon kívül.

Kreatin és a fosás

 

Ez egy valós probléma, sajnos a kreatint használók egy kis százalékánál előfordulhat hasmenés. Ez legtöbbször néhány nap után rendeződik, ha nem, akkor peched van.

 

hülyék

 

 

Így kell egyetlen szóban egyszerre két helyesírási hibát véteni. Az edzőtermi hülyék tárháza kifogyhatatlan, mi is gyűjtöttünk már két csokorra valót.

 

Kathi Béla fasz

 

 

A népszerűség átka. Jelenleg – bár már nem versenyez – Kiss Jenő és Tóth Dani mellett még mindig Kathi Béla Magyarország egyik legnépszerűbb testépítője. Férfiasságára nem biztos, hogy csak hölgyolvasóink lennének kíváncsiak. Sajnos (?) tudomásunk szerint Béláról eddig sehol nem jelent meg olyan kép, amin e becses testrésze is látható.

 

Gyúrás

 

 

 

 

Elégedetten vesszük tudomásul, hogy egyre több tészta olvas minket. Külön öröm, hogy külső segítség nélkül, önállóan „gyúrják ki” magukat.

 

Fogyitabletta

 

 

Sajnos őt ki kellett, hogy ábrándítsuk. Elismert „fogyitabletták”, csodaszerek nem léteznek.

 

Nem akarok nő lenni

 

 

Nőnek lenni nem könnyű, ebben van igazság. Na de a férfilétnek is vannak árnyoldalai, pl.: kevesebb ideig élsz, nem tudod olyan természetesen kifejezni az érzelmeidet, nagyobb eséllyel leszel prosztatarákos.

 

Nőkre nem

 

 

Egy csalódott férfiú keresett volna nálunk önigazolást. Maximum annyit talált, hogy a nők nehezebben növelnek izomtömeget. Mindenesetre javasolnánk, hogy ne szórakozóhelyen, futó ismeretségek gyűjtése után reménykedj abban, hogy megtalálod az igazit.

 

Norbi diéta

 

 

Vajon melyik Norbiról van itt szó? Naiv tippünk Illés Norbert, naturál testépítő.

 

Nyugdíjas

 

 

WTF?

 

Paraszterő

 

 

Van ugye a legenda, mely szerint ezek a badisok csak fel vannak fújtatva, oszt egyik se bírna el egy cementeszsákot a vállán. Miközben Miska bácsi 70 évesen is kettesével hordja őket.

 

Spinning

 

 

Ez egy nagyon jó kérdés, mi is kerestük rá a választ: Spinning – Ha mindenáron izmot akarsz veszíteni

 

Szard le

 

Jótanács azok számára, akik figyelmét edzés közben nem odaillő gondolatok terelik el.

 

Zumba

 

 

Na, azt várhatod, Öcsisajt!

 

 

 

 

 

Szerző

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük